Sâmbătă, 30 iunie, festivalul „El Carrusel” îşi va deschide porţile începând cu ora 16.00. Pe scena de la Romexpo se vor auzi, pe 30 iunie şi 1 iulie, cele mai tari hit-uri latino, „Corazon”, „Felices los 4”, de la senzaţia latino a momentului, Maluma, dar şi „Despacito” sau „Echame la culpa”, de la Luis Fonsi, artistul care a spart orice barieră, intrând în istoria muzicală internaţională cu o piesă în limba spaniolă. În completarea celor doi, nume de referinţă din România, precum Andra, Mandinga, What’s Up, Fly Project, vor cuceri publicul, cu cele mai cunoscute refrene, momente explozive, surprize inedite, dar şi alţi invitaţi internaţionali.  

Până la începerea concertului propriu-zis, publicul îşi va putea petrece timpul în zonele special amenajate de food şi entertainment, dar şi în zona dedicată familiilor şi copiilor – un carusel în mărime naturală.

Fanele din România trebuie să afle că Maluma va veni singur la Bucureşti, neînsoţit de iubita lui, modelul Natalia Barulich. Relaţia celor doi a început chiar pe platourile de filmare, la videoclipul „Felices los 4”, iar, de atunci, frumoasa lui parteneră îl însoţeşte şi în turneele de promovare.

Organizatorii festivalului susţin că printre puţinele lucruri pe care le ştie Maluma despre ţara noastră sunt frumuseţile autohtone şi că abia aşteaptă să le cunoască.

„Fetelor, Maluma vine fără iubită la Bucureşti! Tocmai ce am fost anunţaţi că, la festivalul „El Carrusel”, acesta nu va fi însoţit de iubita lui, preferând să ne cunoască şi frumuseţile autohtone, de care a auzit numai lucruri bune. Maluma va concerta pe 30 iunie, în prima zi de festival, iar cea de-a doua zi, 1 iulie, îi este rezervată lui Luis Fonsi („Despacito”)”, a declarat  Denise Săndulescu, organizatoarea evenimentului.

Iată desfăşurărea, pe ore, pentru toate momentele festivalului:

– 30 iunie 2018: 17:00 – PACHANGA

                     17:45 – MANDINGA

                     18:30 – FLY PROJECT

                         19:30 – ANDRA

                         21:00 – MALUMA

– 1 iulie 2018: 16:30 – RICHY B

                         17:30 – WHAT’S UP

                         18:15 – HUGEL

                          19.30 – Robin Schulz

                         21:30 – LUIS FONSI

 

CELE MAI COOL STIRI

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.