În această seară, de la 22:30, sufrageria lui Bobonete va exploda de energie, muzică și dans pentru niște mize puțin mai atipice! Lora, Dan Helciug, Claudia Pavel, Tudor Ionescu se vor confrunta în bătălia jocurilor, pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu pus la bătaie de Bobonete.

Paul Ipate îi va avea alături pe Lora, Dan Helciug și Ioana, prietena Lorei, care își dorește o operație estetică de mărire a sânilor. Această miză pune mare presiune pe echipă, iar Bobonete nu va rata ocazia de a scoate cele mai bune glume pe subiect: „Sperăm să îți ajungă banii de amândouă! La dezvelire tot trebuie să ne inviți!”.

Octavian Strunilă îi va avea în echipa sa pe Tudor Ionecu (Fly Project), Claudia Pavel și Felix, prietenul lui Tudor, care își dorește să îi ia banii lui Bobonete și să îi investească într-o pasiune comună: echipa de fotbal Universitatea Craiova.

Exces de zel, hohote de râs, dans fără muzică și Bobonete la microfon sunt doar câteva lucruri care vor stârni o explozie de energie pozitivă la probe ca: Spune-i pe nume, Dansez pentru tine, Cuvinte în lanț sau În frunte ți-e pus!

În această seară, de la 22:30, telespectatorii sunt invitați alături de Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate să se distreze, să râdă cu poftă și să descopere care dintre cei doi vor reuși să îi banii lui Bobonete și să își îndeplinească visul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.