Nonconformista cantareata Letitia Moisescu revine in atentia publicului cu un nou proiect pop balcanic, cu influente din folclorul romanesc autentic, inspirata de celebrarea Centenarului Marii Uniri! Ea lanseaza piesa “D A I N A”, in colaborare cu Sensibil Balkan.

De la imaginea angelica, promovata cu piesa “Dreaming of you”, la vaduva neagra, cu piesa “Tot eu” sau militand pentru drepturile LGBT, prin lansarea single-ului “What is your problem, boy?” intr-un club gay sau interpretand melodii populare, ca “Suflet bun, inima mare”, Letitia s-a reinventat si are un vis: sa reprezinte Romania la concursul Eurovision! Pentru aceasta, a colaborat cu Mihai Ogasanu, cel care a compus si hiturile “Le, le” si “Zig zaga” pentru Loredana si Sensibil Balkan, cei care au compus “Mahalageasca” si s-a calificat in semifinalele Selectiei Nationale Eurovision 2019.

 

“Piesa D A I N A este visul nostru de a reprezenta cu succes Romania la Eurovision. Suntem mandri si visam sa reprezentam Romania la nivelul cel mai inalt. Am plecat de la ideea de a face o piesa special pentru Eurovision, care sa exprime traditia romaneasca peste hotare. Romania are nevoie sa fie promovata prin ceea ce o face unica, si anume folclorul, impletit cu o productie moderna, sustinuta de o voce puternica si instrumestisti de exceptie.”, spune indragita cantareata.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.