Vertical Entertainment lansează pe marile ecrane în luna NOIEMBRIE:

 

 

BĂTĂLIA DE LA MIDWAY

Titlul original: Midway

Gen: Acţiune, Razboi

Regia: Roland Emmerich

Scenariul: Wes Tooke

Producători: Alastair Burlingham, Roland Emmerich, Harald Kloser

Distribuţia: Woody Harrelson, Luke Evans, Patrick Wilson, Mandy Moore, Dennis Quaid, Ed Skrein, Aaron Eckhart, Nick Jonas,

Casa de producţie: AGC Studios, Entertainment One

Limba: Engleză

Lansare în România: 15.11.2019

O producție grandioasă, „Bătălia de la Midway” urmărește povestea adevărată a incredibilei victorii purtate de curajosii piloți și comandanți de pe flota americană care, deși depășiți numeric, au reușit să învingă un adverar incredibil de puternic.

Luptând pentru democrație și libertate, armata SUA a distrus flota japoneză în bătălia de la Midway, o confruntare epică purtată în aer și pe apă care i-a condus pe Aliați către victorie și a schimbat cursul istoriei în Pacific în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial.

 

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „Bătălia de la Midway” are premiera pe marile ecrane din țară începând cu 15 noiembrie.

DOCTOR SLEEP

Titlul original: Stephen King’s Doctor Sleep

Gen: Thriller

Regia: Mike Flanagan

Scenariul: Stephen King, Mike Flanagan

Producători: Trevor Macy, Jon Berg

Distribuţia: Rebecca Ferguson, Ewan McGregor, Jacob Tremblay, Cliff Curtis, Kyliegh Curran

Casa de producţie: Warner Bros.

Limba: Engleză

Lansare în România: 22.11.2019

 

„Doctor Sleep” continuă povestea lui Danny Torrance, la 40 de ani după îngrozitorul lui sejur la Hotelul Overlook în filmul „The Shining”. Ewan McGregor, Rebecca Ferguson și Kyliegh Curran sunt protagoniștii acestui thriller supranatural, regizat de Mike Flanagan, după un scenariu realizat de el și bazat pe romanul lui Stephen King.

Iremediabil traumatizat de experiența trăită în copilărie, Dan Torrance a încercat toată viață să-și găsească pacea. Însă acea pace este spulberată atunci când o întâlnește pe Abra, o adolescentă curajoasă, înzestrată cu aceeași „strălucire” supranaturală ca el. Disperată și speriată, micuța apelează la ajutorul lui Dan pentru a se apăra de nemiloasa Rose The Hat și adepții ei care se hrănesc cu „strălucirea” celor inocenți pentru a-și câștiga nemurirea.

Dan și Abra formează o alianță neobișnuită și pornesc într-o luptă pe viață și pe moarte împotriva lui Rose. Dacă Abra își acceptă puterile și învață să le folosească, Dan este nevoit să își reactiveze uriașele forțe și odată cu ele să înfrunte fantomele trecutului.

 

O producție Warner Bros. Pictures, thriller-ul „Doctor Sleep” are premiera pe marile ecrane din 22 noiembrie.

LA CUŢITE

Titlul original: Knives Out

Gen: Thriller

Regia: Rian Johnson

Scenariul: Rian Johnson

Producători: Ram Bergman, Rian Johnson

Distribuţia: Daniel Craig, Chris Evans, Toni Collette, Ana de Armas, Edi Patterson, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Christopher Plummer

Casa de producţie: Lionsgate

Limba: Engleză

Lansare în România: 29.11.2019

 

Realizat de prodigiosul scenarist și regizor Rian Johnson („Star Wars: Ultimul Jedi”), filmul „La cuţite” aduce un tribut poveștilor de mister în stilul genialei Agatha Christie, în care toată lumea e suspectă de crimă până la final când toate secretele vor fi dezvăluite.

 

Când renumitul scriitor Harlan Thrombey (Christopher Plummer) este găsit fără suflare în conacul său, imediat după cea de-a 85-a sa aniversare, curiosul și glumețul detectiv Benoit Blanc (Daniel Craig) este desemnat să investigheze cazul. Între familia disfuncțională a lui Harlan și angajații lui devotați, Blanc jongheaza printre secrete și jocuri de culise pentru a afla adevărul despre crima momentului.

Cu o distribuție de elită formată din Chris Evans, Ana de Armaș, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford și Jaeden Martell, filmul „La cuţite” este o enigmă captivantă, plină de umor și intrigă, menită să ţină spectatorul în suspans până la final.

Distribuit de Vertical Entertainment, producţia are premiera pe marile ecrane începând cu 29 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.