Killa Fonic lansează videoclipul piesei „Richie Rich”, o melodie cu influențe trap ale anilor 90 și un omagiu adus legendarei trupe de hip-hop UGK.

Lucrurile au mers de la sine, din punct de vedere creativ, Killa a povestit: „Am avut cel mai mare vibe într-o zi cu Quick, producătorul. El mi-a arătat instrumentalul și am început să scriu direct o strofă extrem de lungă care începe cu: „Bonsoir, bagaboanto! Te-am zărit la balcon.” Inițial, refrenul era parte din strofă. Quick mi-a sugerat să devină refren și mi s-a părut o idee foarte bună. Așa s-a născut:
„Două, trei coliere am la gât când stau deasupra,
Perpetual pe puls zici că e un monument UNESCO.
Am un singur fetiș,
Mignonă, picioare mici,
Și când mă îmbrac brici,
În cartier sunt Richie Rich.”

Videoclipul pare reprezentarea unui joc pe calculator care a prins viață: „E ca un moment din GTA în care personajele se întâlnesc după un jaf”, spune Killa.

Piesa reprezintă totodată un omagiu și o întoarcere în trecut: „Instrumentalul m-a purtat către muzica dirty south / trap a anilor 90, mai exact mood-ul UGK. Tata avea albume cu ei, i-am ascultat de mic și m-au influențat foarte mult. Flow-ul de pe strofa a doua aduce și un omagiu artistului membru UGK – Pimp C. El a fost unul dintre primii artiști care au introdus muzică soul și funk în lumea hip-hop. De aceea, m-a inspirat foarte mult.” povestește artistul.

În prezent, Killa Fonic lucrează la cele 3 albume ale sale. Primul album, „Homo Nocturnus”, este dominat de influențe dark, hip-hop, trap și street. „Diablo” este bestia interioară care iubește rockul, cea care ține în mână balanța, iar „Homo Luminis” este un album experimental cu influențe house, electro și latino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.