Şi în acest an, cei patru juraţi „X Factor”, show ce va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1 au avut parte de mici surprize în fiecare zi de audiții, atât din partea spectatorilor, cât și din partea unor concurenți.

În cazul Deliei, atât concurenții, cât și spectatorii cunosc slăbiciunea ei pentru dulciuri, astfel că de multe ori s-a întâmplat ca pe parcursul zilelor de audiții artista să primească ciocolățele cu cocos, clătite și gogoși sau chiar și daruri mai complexe precum un buchet de flori făcut numai din jeleuri.

Nici pentru domnii din juriul cadourile nu au întârziat sã aparã, astfel cã Horia a fost întâmpinat de un spectator cu un parfum de vanilie, preferatul juratului ”X Factor”, în vreme ce Carla’s Dreams a primit cu bucurie o… mască.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor”, difuzat începând cu 26 august, de la 20:00, la Antena 1, se anunță plin de surprize! Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.