ANGELINA BALERINA S3-S4 

Cu ajutorul mentorului și instructorului ei de dans, domnișoara 

Lilly, un mic șoricel pe nume Angelina speră să devină o prima 

balerină și, pe parcurs, își face mulți prieteni și trăiește multe 

aventuri. Bazat pe cărțile lui Katharine Holabird și Helen Craig, 

desenul animat prezintă, de asemenea, scurte segmente de 

sfaturi de balet oferite de dansatori. 

Format: S3 20 × 12’; S4 20 × 12’ 

25.09.2019 07:48 (15:48 , 19:48 ) 

ZILNIC 10:00; 14:00 

ÎNVAȚĂ ENGLEZA CU BADANAMU 

n timpul formatelor de 2-6 minute, copiii pot întâlni personajele drăguțe din Badanamu. Cântece, lecții, rime, învățarea alfabetului și vocabular 

  • cântece POP – cuvinte ușoare de vocabular 
  • CÂNTECE DE GRĂDINIȚĂ– rimă și ritm, sunete și silabe ABC 
  • ÎNVĂȚAREA ALFABETULUI cu personajele dragălase ”Nemies” 

BLOC TEMATIC EDUCATIV 

VORBIREA – până la 100 de cuvinte esențiale de vocabular 

BING 

Bing este un iepuraș de vârstă preșcolară, plin de entuziasm, care intră adesea în bucluc care duce la învățarea unei lecții despre un aspect de bază al vieții copilului. El este întotdeauna însoțit de gardianul său, Flop, care are forma unui animal mic de pluș, a cărei voce o dă Mark Rylance – și care transmite calm și liniștit lecții de viață lui Bing ori de câte ori intră în probleme (adesea), împreună cu moto-ul emisiunii „E un lucru al lui Bing!” 

SĂ ÎNVĂȚĂM CU TIMMY 

Fiecare episod se concentrează în jurul unei povestiri, introducând cuvinte cheie de vocabular și abordând rezultatele învățării specifice. Se tremină cu un dans de recompensă pentru a felicita micul telespectator pentru finalizarea lecției. 

DOODLEBOO 

Riddleboos o iau razna în acest sezon din Doodleboo – distracție la picnic, aventuri la înot, dansând printre baloane și multe altele! 

MARATOANE DE WEEKEND 

AUGUST 2019 

în fiecare weekend 8:35 

CHUGGINGTON– 3 EPISOADE 

Chuggington, urmărește aventurile pline de umor ale lui Koko, Wilson și Brewster, trei trenuri staționate, fiecare având propria lor personalitate unică. Personajele din ”Chuggington” formează o ”flotă” modernă, plină de culoare, printre care Puffer Pete, Action Chugger și Frostini, care îi ajută pe cursanți să învețe lecții importante cum ar fi: cooperarea, perseverența și respectul. 

TIMMY TIME – 2 EPISOADE 

Timmy Time este creat special pentru fete, băieți și animale de companie între 2 și 5 ani. Și combină stilul de animație stop-motion de înaltă clasă cu simplitatea coloristică a animațiilor vechi. Lumea grădiniței lui Timmy este stilizată, luminoasă și colorată, iar poveștile sunt prezentate cu șarm, umor și o tonă de distracție. 

KATE ȘI MIM-MIM – 3 EPISOADE 

Kate și prietenii săi de pluș își folosesc imaginația și pornesc în aventuri incredibile! 

BLOC ZILNIC 6:00 ; 11:00, 18:00 TEMATIC SPECIAL PENTRU DIMINEȚI MONCHHICHI 

Monchhichi invită spectatorii în interiorul copacului fabrică de vise, un loc magic în care se fac cele mai drăgălașe vise. Urmează-i pe Monchhichi în aventurile lor magice, creând visuri plăcute, recunoscând în același timp pozitivitatea diferențelor individuale și valoarea muncii în echipă. 

KATE ȘI MIM-MIM 

Kate și prietenii săi de pluș își folosesc imaginația și pornesc în aventuri incredibile! 

BOB CONSTRUCTORUL 

Bob Constructorul și echipa de mașini sunt pregătite să rezolve orice proiect. Bob și echipajul Can- Do demonstrează puterea gândirii pozitive, a rezolvării problemelor, a muncii în echipă și a perseverenței. Echipa întotdeauna arată că „Distracția este în lucru!” Bob Constructorul poate fi vazut construind, sapând și trăgând. 

ANGELINA BALERINA 

Cu ajutorul mentorului și instructorului ei de dans, domnișoara Lilly, un mic șoricel pe nume Angelina speră să devină o prima balerină și, pe parcurs, își face mulți prieteni și trăiește multe aventuri. Bazat pe cărțile lui Katharine Holabird și Helen Craig, desenul animat prezintă, de asemenea, scurte segmente de sfaturi de balet oferite de dansatori. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.