De la povești cu zâne la… This is Us, titlul de poveste al celor de la NBC. După comanda de trei noi sezoane ale titlului care a readus în atenția criticilor și a premiilor televiziunea păun, This Is Us revine în atenția presei cu anunțul distribuirii lui Jennifer Morrison într-un rol cheie pentru sezonul 4. Bineînțeles că toate informațiile privind personajul actriței sunt secrete și nu a fost dat niciun detaliu publicității.

Televiziunile broadcast americane au început să își publice orarul pentru sezonul de toamnă, astfel că în sfârșit avem o dată exactă pentru revenirea serialului – 24 septembrie! De menționat de asemenea și un prim mic spoiler via Chrissy Metz și anume că evenimentele sezonului 4 vor debuta la o distanță de cinci luni de la cele întâmplate în finalul S3.

Revenirea lui Morrison pe micile ecrane într-un rol principal era pregătită în Under the Bridge, unul dintre proiectele CBS însă din păcate pentru fanii actriței titlul nu a fost ales pentru a merge mai departe. Tot răul spre bine, aceasta devenind disponibilă pentru This Is Us.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Sursa

Autor: tvaddictedblog

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.