Videoclipul melodiei conține imagini în premieră din filmul „Lara”, care va fi lansat și vizionat odată cu show-ul ,,Lara și Crăciunul Jucăriilor”, de la Sala Palatului, pe 30 noiembrie. Totodată, Iuliana își îndeamnă fanii care vor veni la spectacol să dăruiască hăinuțe și jucării, care vor ajunge de Crăciun la copiii mai puțin norocoși.
,,Piesa mea nouă este despre noi toți și sper ca toată generația Z să se regăsească în ea. Abia aștept să o cântăm împreună la Sala Palatului, pe 30 noiembrie!„, spune Iuliana Beregoi.

 

Pe lângă spectacolul de pe 30 noiembrie de la Sala Palatului și filmul „Lara”, Iuliana și echipa Mixton Music pregătesc multe alte surprize pentru fani, cum ar fi cel de-al doilea sezon al serialului online „Lara”, în luna februarie 2019 și un turneu național „Lara” și Iuliana Beregoi, în luna aprilie 2019.

Platforma Global, formată din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenția de evenimente și Global Talent, agenție de talente, reprezintă artiști de top precum INNA, Delia, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.