Luni, de la 20:30, vedem cum puterea îi orbește și pe cei mai loiali, iar trădarea se ascunde acolo unde ne așteptăm mai puțin. După ce a fugit de acasă, Iulia a fost răpită și împușcată. „Asta nu trebuia să se întample! Ți-am dat în grijă viața copilului meu, Tibor”, îi va spune inginerul lui Tibi. Cine a făcut mutarea greșită în jocul răzbunării și s-a dat de partea lui Iordache: „Pe Iordache n-ai cum să-l refuzi”, vedem luni, la PRO TV.

 

Și Vlad are o armă ațintită asupra lui. Omul calculat, care nu dă niciodată greș și are grijă ca nimeni să nu fie pe urmele lui, va fi acum față în față cu dușmanul Deliei și al lui Cezar. Yuri și Vlad se vor confrunta într-o bătălie în care doar unul dintre ei este înarmat. Totul se întâmplă la comanda lui Iordache, fostul partener de afaceri al lui Cezar, omul care i-a omorât copiii și acum vrea să-i elimine pe Iulia și Vlad.

Strategiile pentru putere continuă și nimeni nu vrea să renunțe la planul de răzbunare. Ce mutare fac Miki și Carla în planul lui Vlad și cum reușesc cele două să-l scoată din minți pe Ștefan, vedem luni, de la 20:30, în VLAD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.