Antreprenori din toată țara s-au înscris la Imperiul Leilor cu dorința de a-și vedea visul finanțat iar aseară, în prima ediție a emisiunii, telespectatorii au cunoscut o parte dintre cei care au reușit să obțină finanțare și au aflat cât de mari sunt sumele investite.

 

Cei 5 oameni de afaceri au investit 380.000 de euro în afacerile cu potențial de dezvoltare. 3 dintre investitori, Daniela Marișcu, Mohammad Murad și Dragoș Petrescu, s-au duelat pentru a investi în afacerea unui cuplu din Oradea, fiind hotărâți să își pună banii în joc pentru a finanța afacerea tinerilor antreprenori. Andreea și Ionuț Gheorghe au ales să bată palma cu Mohammad Murad, pentru o investiție de 120.000 de euro în schimbul a 20% din afacerea lor, Dessert Box. La finalul „duelului” dintre investitori, Dragoș Petrescu a exclamat: „Mohammad și-a ratat cariera de politician!”

 

Cristian Onețiu a investit și el, la rândul său, într-o afacere „dulce”. Acesta a decis să finanțeze afacerea unui preot misionar, Augustin Criste, care produce ciocolată artizanală. Publicul a aflat cu uimire că unul dintre sortimentele de ciocolată Christe conține… cannabis. Părintele a declarat că duminica este preot, iar în restul săptămânii este traficant de endorfine și consideră că ciocolata pe care o produce aduce bucurie semenilor săi.

 

Prima ediție Imperiul Leilor a condus detașat topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Show-ul a înregistrat 9.5 puncte de rating și 27.7% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.2 puncte de rating și 15.0% share.

 

În edițiile următoare, telespectatorii vor vedea o mulțime de afaceri cu potențial și vor trăi emoția alături de antreprenorii care vin să își vadă visul finanțat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.