În inima Bucureştiului, aproape de zona Unirii, într-o clădire modernă, cu un design aparte, a luat fiinţă HubDesign, un colţ de rai pentru pasionații de design interior. Pe 4 octombrie, într-o atmosferă cosmopolită, a fost inaugurat acest spațiu de design al viitorului. Invitații au putut admira cele mai noi colecții de design din Europa, piese de design deosebite care întregesc tabloul unui spațiu ideal.  

HubDesign este cea mai bună alternativă pentru a descoperi design-ul interior, având un concept complet diferit. În HubDesign cei care vin sunt invitaţi să devină creativi, asta pentru că e un loc perfect pentru arhitectură şi design. În plus, fiecare zonă din HubDesign reprezintă o combinație între confort și accesibilitate.

În HubDesign nu se vând produse în mod direct, ci sunt conectate companiile din domeniul Home&Deco cu designerii, arhitecții și consumatorii finali. Astfel, clienţii care doresc să cumpere produse din HubDesign vor fi direcţionaţi către reprezentanţa/showroom-ul/site-urile indicate de compania expozantă.

În HubDesign se desfășoară evenimente periodice pentru specialiști (designeri, arhitecți), conferinţe de presă, evenimente pentru consumatorii finali, prezentări ale companiilor de design interior sau întâlniri între specialiști și firmele de design interior.

În HubDesign vă veţi întâlni cu brand-urile 360 Furniture, Axolight, Diqis, Canapelini,  CeramicheRefin, Daikin, Euphoria Kitchen Studio, Ferroluce, Gandia Blasco, Grohe, Innermost, Kuma România, Light Solutions, Mark Oliver, MOOR, MyHouse-TheArtof Living,  Pinum, Quadra, Titan Mar, Tubes, Zoiss Home Design şi Exotique.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.