INNA – „Me Gusta” – prima piesă compusă integral de artistă

Când nu este plecată în turnee, INNA petrece foarte mult timp în studio și lucrează mereu la piese noi. Artista și-a obișnuit deja fanii cu single-uri care se bucură de succes și în afara României acest lucru fiind demonstrat și de topurile internaționale.

 

Ultimul single lansat de INNA, “Gimme Gimme” ocupa locuri fruntașe în topurile din Spania și Franța și este pe locul patru în topurile Shazam Future Hits din Turcia și pe locul 1 în Damovement din Mexic.

 

INNA- “Gimme Gimme”

https://www.youtube.com/watch?v=Jr4TMIU9oQ4

INNA este una dintre artistele care contribuie la compunerea pieselor, scriind unele dintre cele mai populare hit-uri ale sale, precum “Diggy Down”, “Yalla” , “Bop Bop” și „Caliente”.

 

După ce a colaborat cu alți compozitori, profesioniști în domeniu precum Breyan Isaac, Ina Wroldsen, Steve Mac, INNA a dorit să compună singură o piesă. Producția piesei este făcută de David Ciente (“Dale Papi” – Lariss).

Piesa se numește “Me Gusta” și este în limba spaniolă, pe care INNA o stăpânește la perfecție, este fresh, sună catchy și energic.

 

În luna aprilie, INNA va începe un nou turneu internațional în America Latină, în Brazilia, Chile, Argentina, unde sunt așteptați zeci de mii de fani.

În plus, artista lucrează la două albume, unul în limba română și unul în spaniolă și engleză.

 

INNA este antrenor la Vocea Romaniei Junior, prima experiență in televiziune a artistei.

 

Global Records este una dintre principalele case de discuri din România, reprezentând artiști de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nucă, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.