În luna ianuarie, de la ora 14:00, cei mai mici telespectatori ai postului pentru preșcolari JimJam au parte de șase episoade consecutive din cinci seriale educaționale perfecte pentru a-i distra și a-i învăța lecții importante despre viață și prietenie. Descoperiți în cele ce urmează mai multe detalii despre blocl educațional dedicat copiilor mici, de pe JimJam, din ianuarie:

  • Charlie merge la școală”, zilnic, de la ora 14:00. Charlie are 5 ani, vârsta magică la care copiii experimentează pentru prima dată situații de tot felul: vârsta la care mergi pe bicicletă fără roțile ajutătoare, la care îți inviți un prieten la tine, la joacă, la care mergi la grădiniță în fiecare zi.

  • Tripleții”, 2 episoade, zilnic, de la ora 14:08. Este tare amuzant să ai frați sau surori, iar când vorbim despre doi băieți și o fată de aceeași vârstă, atunci să te ții distracție! Nu strică nici să ai o imaginație bogată, așa nu te vei plictisi niciodată!

  • Dinozaurii lui Harry”, zilnic, de la ora 14:23. Harry devine cel mai fericit băiețel din lume, după ce bunica lui îi face cel mai frumos cadou din lume – o găleată cu șase dinozauri de jucărie, care prind viață și îi devin cei mai buni prieteni.

  • Conni”, zilnic, de la ora 14:35. Conni este o fetiță prietenoasă, curioasă și binedispusă. Este deschisă la nou și interesată de tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. Este curajoasă atunci când situația o cere și nu se teme să pună întrebări atunci când nu este sigură de ceva. Și așa învață despre viață în fiecare zi, trăind o nouă aventură.

  • Dot”, zilnic, de la ora 14:47. Dot, o fetiță de 8 ani, foarte curioasă, plină de energie și pricepută la tehnologie, are parte de numeroase aventuri și rezolvă tot felul de probleme fără frică – fie că sunt ale ei, ale celui mai bun prieten sau ale cățelului acestuia – așa cum ar face orice alt copil de 8 ani… face greșeli și se distrează de minune pe traseu.

 

 

Despre JimJam

JimJam este un post de televiziune dedicat copiilor preșcolari și familiilor acestora. După lansarea din 2006, s-a dezvoltat rapid și acum este disponibil în peste 100 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. JimJam este transmis în 10 limbi, unui număr de peste 27 de milioane de abonați din întreaga lume. Grila sa de înaltă calitate conține povești cu personaje iubite de preșcolari, ca Thomas și prietenii, Bob Constructorul, Pingu și Pompierul Sam. JimJam face parte din AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord, companie internațională de top din domeniul difuzării și distribuției de posturi TV tematice, care ține de AMC Networks International.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.