Sâmbată, de la ora 10:00, la Pro TV, George Buhnici îi învață pe cei de acasă cum să își transforme sufrageria într-o mică sală de concerte. Dacă în edițile trecute telespectatorii au aflat cum să își ducă telelevizoarele la un alt nivel, de data aceasta, studioul iLikeIT se va umple de dispozitive care redau sunetul în condiții impresionante. Soundbar-uri, boxe de înaltă fidelitate sau special gândite pentru încăperi de apartament, toate vor fi testate de George și invitatul său.

Echipa iLikeIT continuă apoi cu o nouă poveste de succes cu români care lucrează în Silicon Valley. Silvius Rus și-a lăsat jobul și beneficiile pe care le avea la compania Google pentru Cloudera. Este inginer și director al companiei evaluate la peste 4 miliarde de dolari. Silvius va vorbi despre traiul în Bay Area, zona golfului San Francisco. Este una dintre cele mai scumpe zone metropolitane din lume, iar chiria pentru o garsonieră poate ajunge la o jumătate din salariul unui programator bun.

Din ediția iLikeIT de sâmbătă nu va lipsi nici jocul săptămânii! Marian Andrei a ales, pentru sâmbătă, o producție care combină western-ul cu science-fiction.

În fiecare sâmbătă, de la ora 10:00, George Buhnici și echipa iLikeIT le oferă românilor cele mai interesante și noi informații din lumea tehnologiei!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.