ÎN CINSTEA LUI TEODOR POPESCU, GORJEANUL VINDECAT DE COVID-19 CARE A DANSAT DE BUCURIE ÎN CURTEA SPITALULUI

Teodor Popescu, gorjeanul vindecat de COVID-19 care a dansat de bucurie ca a iesit din spital, a fost invitat în Matinalul Digi FM, unde s-a încins o horă în cinstea lui.

„Nea Dorinel”, cum îi spun vecinii, a povestit cum i-a fost în spital și cât de recunoscător le este medicilor pentru că au avut grijă de el.  „A fost descătușarea mea după 31 de zile de internare. În momentul în care nepoțica a plecat acasă, cu o săptămână înainte, se vindecase, pe mine m-au mutat la Cardiologie. Deja îmi revenisem, nu mai aveam probleme mari cum am avut 9 zile, a fost iadul pe pământ. Eu căutam pe telefon o horă, o sârbă și dansam singur în salon. Eu nu știam că am o cameră acolo. Și o dată aveam tensiunea 16 cu 11. Și mi-a zis doamna doctor ‘Păi dacă până acum dansarăți’. Am întrebat-o ‘Dar dumneavoastră de unde știți?’. Pe urmă m-am uitat atent, într-un colțișor, era o cameră.”, a povestit Teodor Popescu.

Gorjeanul și-a exprimat recunoștința profundă pentru medicii care au avut grijă de el. „Voi merge personal să îi cunosc, sunt o minunăție de oameni. Mă înclin în fața lor.”, a spus acesta. „Nea Dorinel” recunoaște că i-a fost greu la început și că i-a fost frică. „Mi-a fost frică. În primele 9 zile mi-a fost frică.”, a mai declarat el.

Pentru că „nea Dorinel” a dansat singur în fața spitalului, matinalii Digi FM au chemat toată România în horă cu el. Mai mult decât atat, cu această ocazie, Miu, Beatrice şi Ciuclaru au oferit românilor şansa de a face un gest de dărnicie, aşa cum ne şade bine şi cum suntem cunoscuţi în toata lumea. Ionuț din Marea Britanie a sunat să îi ureze sănătate lui „taica Dorian” şi să cumpere un tablou de la nepoțica lui Teodor Popescu pentru a-l așeza în sufrageria viitoarei case. Nepoata gorjeanului va avea duminică o expoziție cu picturile sale și a promis că toți banii pe care îi va lua după ce le va vinde îi va dona către spitalul care l-a îngrijit pe bunicul său.

Inspirați, și matinalii au promis că vor achiziționă un tabloiu de la nepoată. Aici se găsesc toate detaliile: https://www.facebook.com/elenaspaint/

Matinalii Digi FM au fost curioși să afle dacă vecinii săi îl evită de când s-a întors acasă de teama coronavirusului. Total opus! „Când m-am întors acasă mi-au adus clătite, mi-au adus gogoși, m-au pupat, m-au îmbrățișat”, povestește „Nea Dorian” cu o energie debordantă.

Teodor Popescu ne-a inspirat pe noi toți. Atât în direct, în aceasta dimineață, cât și prin dansul său, acest gorjean simplu, transmite un mesaj simplu și clar: trebuie să ne preocupe viața și  să ne bucurăm de ea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.