Single-ul emotionant “Without Me” al lui Halsey atinge inimile de pretutindeni si a depasit 1 miliard de ascultari pe platformele digitale, la nivel global!
Versurile piesei “Without Me” au ridicat de la bun inceput semne de intrebare, fanii inghesuindu-se sa presupuna ca piesa vorbeste despre relatia lui Halsey cu rapper-ul G-Eazy. Relatia celor doi a inceput in 2017 si inca din primele luni a intrat in vizorul publicului, cei doi despartindu-se si impacandu-se de mai multe ori in decursului unui an.
Intr-un interviu, Halsey a povestit ca a trecut prin momente intense de tristete in timpul inregistrarilor si nu se putea opri din plans. Insa, in final, piesa “Without Me” i-a luat artistei de pe suflet durerea din urma relatiei esuate si i-a oferit incredere si putere.

5 lucruri pe care nu le stiai despre piesa “Without Me”:

  1. Intr-un interviu, Halsey a declarat ca piesa nu va fi inclusa pe niciun album, va ramane de sine statatoare. Nota personala a piesei nu este intamplatoare.“Without Me” este prima piesa pe care Halsey a scris-o ca Ashley (numele sau adevarat), fara sa se mai ascunda in spatele unor concepte, cum a procedat pentru albumele sale precedente, “BADLANDS” si “hopeless fountain kingdom”.

  2. In luna ianuarie a acestui an, piesa a ajuns no.1 in topul Billboard Hot 100, devenind prima piesa a lui Halsey care cucereste topul Hot 100.

  3. Pe 9 ianuarie Halsey a lansat si varianta remix a piesei, alaturi de rapperul Juice WRLD. Poti asculta/ descarca piesa aici: https://umusic.lnk.to/WithoutMeJuiceWRLDPR

  4. Piesa contine un pasaj in care versurile sunt preluate din melodia lui Justin Timberlake, “Cry Me A River” (piesa care vorbeste despre despartirea lui Justin de Britney Spears).

“You don’t have to say, what you did
I already know, I found out from him”

  1. Intr-un interviu, Halsey a recunoscut ca piesa “Without Me” vorbeste despre greseala pe care a facut-o in relatia sa amoroasa. Pentru prima data ea a pus nevoile celuilalt mai presus de ale sale, sfarsind singura si ranita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.