Blindspot strikes again! Și când credeai că e la pământ și nu mai vede reînnoire, cei de la NBC scot un ultim as din mânecă și anunță reînnoirea Blindspot cu un nou și ultim sezon, 5. Decizia este una oarecum surprinzătoare dacă luăm în calcul că serialul a fost scos în prezent din grila postului, cele trei episoade rămase din sezonul curent urmând a fi difuzate începând cu 24 mai. Nici ratingurile nu sunt chiar cele mai bune, mutarea constantă în grilă văzându-se în scăderea audienței, S4 stabilindu-se la o medie de aprox. 4.9 milioane telespectatori.

Un titlu hit în momentul lansării, Blindspot a reușit să primească două nominalizări la premiile Emmy, 2017 și 2018 în cadrul categoriei Outstanding Stunt Coordination. În prezent, cei de la NBC lucrează cu Netflix în vederea distribuției internaționale integrale a titlului. Pentru moment, publicul din România poate viziona primele două sezoane online, pe platforma HBO Go (ro. Amnezia).

Lista completă a reînnoirilor și anulărilor pentru titlurile broadcast poate fi găsită integral aici.


Blindspot: Acţiunea începe odată cu găsirea unei femei lipsită de orice amintire, dezbrăcată în Times Square și având corpul acoperit de tatuaje. Descoperirea atrage atenția agenților FBI care vor urma drumul descris de tatuaje, acestea dezvăluind o conspirație de crime şi alte atrocităţi. Urmând acest drum, fiecare indiciu îi duce mai aproape de aflarea identității lui Jane Doe.

Surse: 12

ABC reînnoiește patru comedii și o dramă

Facem slalom printre televiziuni și ajungem din nou la punctul 0 denumit în seara aceasta ABC. După o serie lungă de reînnoiri și anulări, reprezentanții postului au dorit să pluseze sau să termine într-o notă pozitivă, anunțând reînnoirea a cinci titluri, dintre care trei proiecte novice – Single Parents, Bless This Mess și The Rookie alături de Fresh Off the Boat și American Housewife.

În ciuda scepticilor, noul proiect al lui Nathan Fillion a reușit să adune o audiență mulțumitoare, menținându-se constant în jurul a 7 milioane de telespectatori. Pe cealaltă parte, cele patru comedii se mențin în marja de 5 milioane, cifră considerată satisfăcătoare pentru reprezentanții postului. Lista completă a reînnoirilor și anulărilor pentru titlurile broadcast poate fi găsită integral aici.

Dintre titlurile reînnoite în acest val, doar The Rookie poate fi urmărit de publicul din România pe AXN.


Single Parents: Un grup diferit şi mai degrabă disfuncţional de părinţi singuri ai cărei membrii se sprijină unul pe altul în provocările creşterii copiilor de unul singur şi în aventura căutării unei noi iubiri doar ca în cele din urmă să realizeze că supravieţuirea este posibilă doar ajutându-se. Povestea începe în momentul în care grupul face cunoştinţă cu Will, un bărbat de 30 şi ceva de ani a cărui grijă şi devotare pentru creşterea fiicei sale l-a făcut să se neglijeze complet astfel că atunci când ceilalţi află cât de rău stau lucrurile pentru el în viaţa personală şi amoroasă, îl ajută să realizeze că a fi un părinte bun nu înseamnă să te sacrifici întru-totul până în punctual în care uiţi de propria persoană.

Bless This Mess: Proaspăt căsătoriți și hotărând că traiul din New York nu le aduce satisfacția dorită, un cuplu de tineri însurăței decid să se mute în Nebraska, în ideea unei vieți simple și liniștite. Din păcate, lucrurile nu decurg așa cum au plănuit.

The Rookie: Inspirat de o poveste adevărată, The Rookie îl are protagonist pe John Nolan, cel mai în vârstă ofiţer începător din cadrul departamentului de poliţie din Los Angeles. Încercând să îşi realizeze visul de a fi poliţist, John realizează că nu este uşor să o iei de la început la o vârstă înaintată.

Sursa

CBS merge mai departe cu ‘Man with a Plan’

După ABC, iată că a venit momentul să ne uităm puțin și în curtea celor de la CBS, reprezentanții postului anunțând reînnoirea comediei Man with a Plan cu noi episoade aferente sezonului 4. Anunțul vine la mai puțin de 24 de ore de la setul de șase proiecte reînnoite pentru sezonul 2019/20.

Chiar dacă nu este unul dintre cei mai buni performer din grila CBS, comedia ce îl are protagonist pe Matt Le Blanc a reușit și sezonul acesta o medie de audiență de 6.3 milioane telespectatori, proiectul fiind singurul considerat a avea șanse de reînnoire dintre cele cu semnul întrebării. Lista completă a reînnoirilor și anulărilor pentru titlurile broadcast poate fi găsită integral aici.


Man with a Plan: Comedia îl are în centru pe Adam, care decide îşi ajute soţia preluând o parte din reponsabilităţile casnice după ce aceasta decide că este timpul ca după 13 ani în care s-a dedicat celor 3 copii, să se reîntoarcă la serviciu. Fără niciun avertisment, Adam află rapid că lucrurile nu sunt deloc uşoare atunci când vine vorba de creşterea copiilor.

Sursa

Noi sezoane pentru ‘Grey’s Anatomy’, ‘Station 19’ și ‘How to Get Away with Murder’

Au anulat ei For the People, însă domnia Shondei Rhimes continuă la ABC, reprezentanții postului anunțând reînnoirea cu noi sezoane pentru How to Get Away with MurderGrey’s Anatomy și a recentului său spin-off, Station 19.

Au stat ei până în ultimul moment, fiecare serialul venind cu proprile mențiuni:

->Grey’s Anatomy își continuă supremația ca cea mai longevivă dramă, cei de la ABC reînnoind-o cu două sezoane, mai exact 16 și 17. Echipa de producție a celor două proiecte înrudite, va continua să fie Krista Vernoff în calitate de showrunner/ producător executiv. De menționat de asemenea că actorii Chris Carmack (aka Dr. Atticus Lincoln), Jake Borelli (aka Levi Schmitt) și Greg Germann (aka Dr. Thomas Koracick) au fost promovați de la recurring la series regular pentru sezonul 16. Decizia vine ca urmare a numirii acestora fan favorites.

Drama medicală nu este doar veterana postului ci și unul dintre cei mai buni performeri în privința ratingurilor înregistrate, cu o audiență loială și o distribuție internațională a proiectului ce aduce înapoi mare parte din investiția studiourilor ABC. Cu o medie de 3.6 milioane telespectatori pe segmentul demografic 18-49 ani, săptămânal, Grey’s ajunge la un total de audiență de 10 milioane.

->Station 19 trece pe statul de plată al Kristei Vernoff, aceasta urmând să fie producător executiv și showrunner pentru spin-offul Greys Anatomy, proiect la a cărui revitalizare a ajutat în 2017. Krista îl va înlocui pe Stacy McKee.

Nu a ajuns pentru moment la aceleași cifre precum serialul părinte însă Station 19 a reușit performanța de a se menține săptămânal la un total de audiență de 7.43 milioane telespectatori.

->un nou sezon a primit și drama juridică condusă de Viola Davis, proiectul ajungând astfel la sezonul 6. Pentru moment nu se cunoaște numărul de epioade comandate, mai ales că în ultimele zile au existat zvonuri că sezonul 6 va fi și cel final, preconizându-se un număr redus de episoade.

Publicul din România poate viziona via DIVA și AXN sezoane din Greys Anatomy și How to Get Away with Murder, cel din urmă, fiind disponibil și online via Netflix.


-Shonda Rhimes & Betsy Beers:
“Everyone at Shondaland is thrilled that our fans’ commitment to TGIT continues. We are so proud of Krista and Pete (Nowalk) and the work they do. Making the choice to have Krista oversee Station 19 was easy — the creativity she brings to the Grey’s Anatomy universe continues a tradition of storytelling we hold dear.”

ABC continuă cu familia Goldberg

Iată că o decizie a fost luată și în privința comediei The Goldbergs care a primit noi episoade aferente sezonului 7. Chiar dacă pentru moment cei de la ABC nu au emis niciun comunicat, protagonistele serialului, Wendi McLendon-Covey și Hayley Orrantia (aka Beverly și Erica Goldberg) au făcut anunțul oficial pe conturile personale de Twitter.

Din grila postului, cei de la ABC mai au de anunțat situația pentru Schooled (spin-off The Goldbergs) și Whiskey Cavalier.

https://twitter.com/TheGoldbergsABC/status/1052717177768484864

Sursa

Anii ’90 continuă cu ‘Schooled’ la ABC – S2!

Vești bune pentru fanii universului creat de Adam F. Goldberg, spin-offul longevivului și recent reînnoitului The GoldbergsSchooled, fiind și el ales pentru a continua în grila noului sezon 2019/20. Noile episoade comandate – pentru moment nu cunoaștem numărul, sunt aferente sezonului 2.

Anunțul a fost făcut chiar de scenaristul și creatorul celor două titluri, Adam F. Goldberg, pe contul personal de Twitter.

Schooled: Cu acţiunea plasată în anii ’90, spin-off al comediei de familie The Goldbergs, noul proiect urmăreşte aventurile de la William Penn Academy, avându-i protagonişti pe directorul Glascott, Mellor profesorul de sport şi pe Lainey Lewis, trei personalităţi diferite care, în ciuda excentricităţilor şi a bizareriilor lor, sunt consideraţi eroi de către elevi.

În acest moment, un singur serial rămâne fără o decizie din partea postului – Whiskey Cavelier.

CBS reînnoiește șase seriale – care sunt în pericol de anulare?

Încet-încet cei de la CBS s-au hotărât cu privire la grila de toamnă pentru 2019/20, astfel că pe lângă Young Sheldon, Criminal Minds, NCIS-uri, reprezentanții postului au decis reînnoirea cu noi sezoane și pentru dramele/ proceduralele Hawaii Five-0 (S10), SEAL Team (S3), S.W.A.T. (S3), Madam Secretary (S6), MacGyver (S4) și Bull (S4). În ciuda ratingurile scăzute și a recent anunțatelor schimbări din distribuție, MacGyver va reveni de la toamnă cu noi episoade. Chiar dacă și sezonul acesta a înregistrat ratinguri constante și a fost un bun performer pentru CBS, a fel de surprinzătoare vine și decizia pentru Bull, serialul fiind într-un con de umbră după scandalul de hărțuire sexuală de la începutul anului ce l-a avut în centru chiar pe protagonistul Michael Weatherly. În urma acestei decizii a celor de la CBS, compania Amblin Television a lui Steven Spielberg s-a retras din proiect pentru noul sezon – Spielberg alături de Darryl Frank și Justin Falvey au fost producători executivi încă de la debutul serialului.

Cele șase titluri se înscriu astfel pe listă alături de anterior anunțatele NCIS, NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans, Blue Bloods, God Friended Me, Magnum P.I., FBI, Mom, Young Sheldon, The Neighborhood. Reînnoit cu un nou și ultim sezon 15, este și drama psihologico-procedurală Criminal Minds, care se va finaliza în la sfârșitul acestui an.

CBS mai are de luat o decizie în privința titlurilor Life in Pieces, Man with a Plan, Fam, Murphy Brown, The Code, The Red Line și Instinct.

Din portofoliul celor de la CBS, în România pot fi vizionate pe Film Now – God Friended Me, iar pe AXN sezoanele noi din NCIS-uri, Criminal Minds, SEAL Team, S.W.A.T, Hawaii Five-0 și MacGyver. Young Sheldon este disponibil publicului pe Comedy Central și online pe HBO Go, săptămânal la câteva ore de la difuzarea din US fiind urcat un episod nou.

Surse: 12

Autor: tvaddictedblog

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.