Episodul cinci al serialului ”Băieți de oraș”, difuzat în această seară, de la 21.15 la Antena 1, este unul cu foarte multe momente de neprevăzut, unul dintre ele fiind chiar accidentul grav și stupid pe care-l suferă Malone, personaj interpretat de Vlad Drăgulin.

Protagoniștii serialului trec prin clipe de coșmar în momentul în care află de la medici că este posibil ca Malone să nu se mai trezească din comă, starea lui fiind una critică. Cei care suferă cel mai tare sunt Roby Roberto, interpretat de Mihai Bendeac și Gina Felea, iubita lui Malone, rol jucat de Anca Dinicu.

Și pentru că Malone și-a scris chiar și testamentul și una dintre dorințele sale a fost să fie înmormântat în Cimitirul Vesel de la Săpânța, prietenul său cel mai bun, Roby Roberto, a apelat la Flick Domnul Rimă pentru a-i scrie epitaful.
Renumit deja pentru felul unic în care compune versuri, Flick a răspuns afirmativ cererii și a compus versurile ce urmează să fie inscripționate pe crucea lui Malone. Și pentru că vorbim de o comedie, chiar și epitaful este unul plin de umor și ironie.

Cum sună versurile compuse de Flick special pentru crucea lui Malone și cum vor reuși prietenii acestuia să treacă peste momentele de cumpănă, telespectatorii vor vedea în episodul cinci al serialului ”Băieți de oraș”, difuzat în această seară, de la ora 21.15, la Antena 1!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.