PHHJwMXrLgvfLM_2_l

Zeii Egiptului

Set, nemilosul zeu al intunericului, a preluat tronul Egiptului si a trimis cel mai prosper si pasnic imperiu cunoscut pana atunci intr-o era a haosului si conflictelor. Putin sunt aceia care indraznesc sa i se impotriveasca. Un tanar hot, a carei iubita a fost capturata de catre zeu, cauta sa il invinga si sa il detroneze pe Set cu ajutorul puternicului zeu Horus.

the-huntsman-winters-war

Razboiul inghetat al vanatorului

Pe cand doua surori malefice se pregateau sa cucereasca taramul , doi singuratici – vanatorul Eric – care o ajutase in trecut pe Alba ca zapada sa o invinga pe Ravenna, si iubita lui , Sara, incearca sa le opreasca. Ravenna este reinviata de catre sora ei, Freya regina de gheta. In incercarea lor de a cuceri tara, singurii care le pot opri sunt doi renegati din vechii luptatori de elita ai lui Freya, vanatorul Eric si iubita acestuia, Sara.

index

Seful

Un titan al industriei financiare este trimis la inchisoare dupa ce, Michelle Darnell (Melissa McCarthy), este prinsa ca a folosit informatii confidentiale. Cand este gata sa revina in forta si sa se reinventeze drept ce-a mai iubita fata a Americii, cei care o urau inainte de transformare nu sunt dispusi sa o ierte si sa treaca cu vederea asa de usor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.