ALSO Holding AG - Gustavo Moeller-Hergt - CEO

Europa se oprește? Dimpotrivă! După succesul deplin al noii versiuni digitale a CTV din Germania, Austria și Elveția, evenimentul va avea loc și în alte țări. La final de lună, pe 28 aprilie, CTV va putea fi accesat din toate celelalte 20 de țări din grupul ALSO: Franța, Olanda și Belgia, cele patru țări scandinave, Polonia, Țările Baltice, Ucraina, Belarus, Bulgaria, România, Croația, Slovacia, Slovenia, Republica Cehă și Ungaria.

 

Datorită digitalizării evenimentului, numărul utilizatorilor din Germania, Austria și Elveția a fost semnificativ mai mare decât la edițiile precedente. Mai mult decât atât, participanții au considerat că vizita a fost foarte utilă, deoarece au putut urmări fiecare subiect interesant, datorită înregistrării tuturor prezentărilor. Interesul sporit al publicului a fost demonstrat și de intensitatea utilizării: fiecare dintre cei peste 6.000 de vizitatori au participat la aproximativ cinci prezentări sau seminarii web. În ​​general, au fost înregistrate mult mai mult de 100.000 de clicuri.

Gustavo Möller-Hergt, CEO ALSO: „Feedback-ul pozitiv al vizitatorilor, obținut fie pe avizierul digital, fie în discuțiile de follow-up pe care angajații noștri le-au avut cu participanții, ne-a convins să punem la dispoziție acest format clienților din toate țările în care ALSO e prezent”.

La evenimentele internaționale, partenerii se pot aștepta la o varietate de prezentări și webinarii interesante. Vor participa numeroși producători. Începând cu 9 aprilie, partnerii interesați se pot înregistra, fără costuri, pe site-ul web al țării respective.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.