Matinalii Digi FM au fost scoși la licitație de comunitatea La Primul Bebe pentru renovarea secției de pediatrie a Spitalului din Moreni.

Câștigătorii au fost invitați la radio să vadă cum arată viața în spatele microfoanelor. Astfel, Remus Catrina, Liana Badea și Oana Popescu, CEO „La Primul Bebe”, și-au petrecut dimineața cu Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru, intr-o atmosferă prietenoasă, relaxată, în familia Digi FM.

Liana Badea a povestit că a descoperit destul de târziu grupul, dar că este foarte fericită că a făcut-o, pentru că a primit răspunsuri la întrebările pe care le avea despre cel mic. Remus Catrina este unul dintre puținii tătici prezenți în grup și este și în concediu paternal. El stă acasă cu fetița sa, schimbă scutece, pregătește biberoanele și mâncarea pentru cea mică.

În perioada 16-21 mai 2019, comunitatea LaPrimulBebe a încercat să strângă suma de 195.000 Euro pentru a reface secția de pediatrie a Spitalului Municipal Moreni. Renovarea secției înseamnă parte electrică, băi, refăcut pereți și zugrăvit aproape 1000 de metri pătrați. Cu suma pe care au strâns-o pot dota și cu aparatură medicală atât de necesară. Douăzeci de comunități LaPrimulBebe s-au implicat cu tot sufletul în acțiunea caritabilă a primăverii. Timp de șapte zile echipa și 90 de voluntari mame au închis cele peste 9000 de licitații.

Suma finală pe care au reușit să o strângă este 273.000 Euro, din care 13.000 Euro sponsorizări de la companiile prietene Asociația LaPrimulbebe și 260.000 Euro din licitații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.