Deși călătoria familiei Robinson nu decurge conform planului inițial, un lucru este sigur – familia rămâne mereu unită. Urmărește scenele din culisele aventurii Lost in Space și fă cunoștință cu vedetele serialului: Toby Stephens, Molly Parker, Mina Sundwall, Taylor Russell, Max Jenkins și cu producătorul executiv Zack Estrin.

 

Serialul original Netflix, Lost in Space, este o reinterpretare modernă și dramatică a clasicului SF din anii ‘60. Acțiunea noului serial se desfășoară în viitor, peste 30 de ani, când colonizarea spațiului a devenit realitate, iar membrii familiei Robinson se numără printre cei testați și aleși să-și construiască o nouă viață într-o lume mai bună. Drumul coloniștilor către noua lume este brusc deturnat, aceștia fiind puși în situația de crea alianțe și de a lucra în echipă pentru a supraviețui într-un mediu extraterestru periculos, aflat la ani-lumină de destinația inițială.

Vedetele serialului Lost in Space sunt TOBY STEPHENS (Black Sails, Die Another Day) în rolul lui John Robinson și MOLLY PARKER (House of Cards, Deadwood), în rolul lui Maureen Robinson. În rolurile copiilor Robinson joacă TAYLOR RUSSELL (Falling Skies), care o interpretează pe hotărâta și încrezătoarea Judy, MINA SUNDWALL (Maggie’s Plan, Freeheld) este isteața fiică mijlocie, iar MAX JENKINS (Sense8, Betrayal) este curiosul și sensibilul Will Robinson, care are o legătură specială cu un robot extraterestru.

Membrilor familiei Robinson li se alătură alte două personaje: carismatica și neliniștita Dr. Smith, interpretată de PARKER POSEY (Café Society, Mascot, A Mighty Wind) și zăpăcitul și fermecătorul Don West, interpretat de IGNACIO SERRICCHIO (Bones, The Wedding Ringer).

Serialul este produs de Legendary Television, iar scenariul este scris de Matt Sazama și Burk Sharpless (Dracula Untold, Last Witch Hunter). Zack Estrin (Prison Break) este creatorul și producătorul serialului. Cei trei sunt producători executivi alături de Kevin Burns și Jon Jashni (Synthesis Entertainment) împreună cu Neil Marshall și Marc Helwig (Applebox). Seria originală Lost in Space a fost creată de Irwin Allen.

Lost in Space este disponibil pe Netflix din 13 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.