Cel de-al doilea sezon „Fructul oprit” continuă, în această seară, de la ora 20.00, cu mărturisiri importante care vor schimba radical universul tuturor, momente emoționante și suspans, și va aduce în fața publicului imagini filmate în China. Liniștea protagoniștilor este spulberată de o serie de dezvăluiri, care îi vor face să ia decizii neașteptate.   

După ce au dat cărțile pe față și au scos la suprafață secrete bine păstrate ani buni, Magda Popa (Maia Morgenstern) și Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase) au o discuție importantă despre Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici), tatăl copiilor lor – al Soniei și al lui Ioan. „Marius nu o s-o iubească niciodată așa cum a iubit-o Traian! Roxana, nu-i lua tatăl, s-ar putea să nu te ierte niciodată pentru asta!”, o sfătuiește Magda pe Roxana. Cum continuă întâlnirea lor și ce decid ele, telespectatorii pot afla urmărind episodul 13 al noului sezon „Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00.

Familia Caragea află în sfârșit motivul care a dus la problemele firmei pe care o dețin și care le-a dus numele într-un scandal uriaș. În plus, Petru (Bogdan Iancu) descoperă cine este vinovatul din cauza căruia a ajuns el în spatele gratiilor. “Ne-a păcălit pe toți! Mi-a pus droguri în cameră! A vrut să mă aibă la mână”, spune el.

Dorința lui Cristescu de a-și face dreptate prinde și mai mult contur. „Răzbunarea asta te poate face să rămâi singur!”, îl avertizează Margareta (Ana Ciontesa). De altfel, lucrurile pe care Ioan (Vlad Gherman) le descoperă despre acesta îl fac să reacționeze: “Mamă, iubirea vieții tale a fost și este un om de nimic!”. Ce află el despre Cristescu și cum va reacționa când va descoperi cine este tatăl său, diseară, în continuarea serialului de la Antena 1.

Tot în cadrul episodului 13, Ana (Cristina Ciobănașu) va lua o hotărâre total neașteptată, care va schimba radical viața membrilor familiei ei și a apropiaților lor. “Eu aleg să am o familie unită și fericită”, își propune ea.

Chiar dacă soția lui a ales să plece de lângă el, Adrian (Bogdan Albulescu) nu se resemnează și caută alte căi de a-l recupera pe Victor (Călin Popescu), dar și pe femeia iubită. “Am găsit o soluție să-mi iau copilul înapoi pe cale legală”. El îi promite Soniei (Michaela Prosan) că nu va lăsa lucrurile așa. “Tu singură o să te întorci la mine!”, îi spune el, de față cu Alex (Petru Păun).

Episodul din această seară aduce în fața publicului imagini cu Sile Boască (Marian Râlea) din China. În ce ipostază este el surprins, telespectatorii vor putea vedea în continuarea serialului.

Ce se întâmplă cu planul Soniei și al lui Alex de a fugi împreună, cum evoluează relația de iubire dintre Ana și Ioan, dar și cum vor reacționa Ioan și Sonia când vor descoperi secretul care le va da peste cap viața, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspunsul, astăzi, de la ora 20.00.

Noul sezon Fructul oprit” se vede, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1. Telespectatorii pot urmări în această perioadă ultimele cinci episoade ale serialului din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.