Ediția Românii au talent de vineri i-a fost dedicată lui Andi Moisescu. Juratul și-a petrecut ziua de naștere la filmări, alături de colegii săi, iar aseară telespectatorii au văzut ce surprize și ce cadouri a primit din partea echipei cu această ocazie. Gigel Frone, fostul concurent Românii au talent, a venit să-i ureze la mulți ani în stilul lui caracteristic și a cântat mai multe melodii pentru Andi, dar și pentru ceilalți jurați și pentru public. A fost o atmosferă extraordinară, iar concurenții au făcut un spectacol memorabil pe scena celui mai tare show de divertisment și au adus energie și emoție.

Cea de-a șasea ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.4 puncte de rating și 44.9% share, de cinci ori mai mult față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.1 puncte de rating și 9.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:44, peste 3.7 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Surprizele s-au ținut lanț aseară la Românii au talent. A fost o atmosferă de sărbătoare, iar concurenții au adus emoția, energia și efervescența pe scenă, prin reprezentațiile pe care le-au pregătit special pentru această ocazie. Momentele de canto, arte marțiale, dans, parkour, acrobație, forță, harpă, didgeridoo, pole dance și chitară prezentate vineri s-au completat perfect, au încântat publicul și jurații și au adus foarte multe zâmbete sau lacrimi de emoție.

Românii au talent, sezonul #9suprem, ediția numărul 6: ADRIAN DUMITRU

Atenție, "piele de găină"! Despre asta este vorba la Romanii au talent. Vocea lui a uimit jurații > http://bit.ly/2HlR9abAndi Moisescu: "Ce am crezut noi…și ce a fost"

Gepostet von Romanii au talent am Freitag, 15. März 2019

Românii au talent, sezonul #9suprem, ediția numărul 6: LUCIAN RĂDUCANU ACROBAȚIE

Un moment "de speriat", care te ține cu sufletul la gură. Ce poate face el te lasă fără cuvinte > http://bit.ly/2Hnll4DPavel Bartos: "Andra este terifiată!"

Gepostet von Romanii au talent am Freitag, 15. März 2019

Românii au talent, sezonul #9suprem, ediția numărul 6: MARIA ENE

Are 11 ani, dar a cucerit întreaga audiență, cu o voce cristalină și o apariție angelică. Nimeni nu a scos un sunet pe durata momentului ei > http://bit.ly/2HARhSg

Gepostet von Romanii au talent am Freitag, 15. März 2019

Românii au talent, sezonul #9suprem, ediția numărul 6: ADRIANA GEAMĂNU

Un moment #suprem. Așa ceva nu ai mai văzut! Smiley, Pavel Bartos și 100 de kilograme de fier au fost floare la ureche pentru ea.O echipa de bărbați a scos din scenă obiectele pe care mai puternică femeie din România le-a ridicat de una singură. Trebuie să vezi asta > http://bit.ly/2Jg4gLA

Gepostet von Romanii au talent am Freitag, 15. März 2019

Românii au talent, sezonul #9suprem, ediția numărul 6: ADAM JENEI

I-a ridicat pe toți în picioare! Jimi Hendrix are 14 ani și a venit pe scena Romanii au talent, asta seară > http://bit.ly/2u940DN"O clipă m-am temut să nu-i dai foc la sfârșit, așa cum făcea Jimi"

Gepostet von Romanii au talent am Freitag, 15. März 2019

Românii au talent, sezonul #9suprem, ediția numărul 6: DENIS LUPAN

Suferința poate naște o artă care să-ți zdruncine sufletul. Denis își cântă durerea într-un stil care nu te poate lăsa indiferent. Momentul lui te va emoționa > http://bit.ly/2UCBlCX

Gepostet von Romanii au talent am Freitag, 15. März 2019

Pavel Bartos și Smiley fac deliciul publicului, într-o urare specială pentru Andi Moisescu

Andi Moisescu, în lumina reflectoarelor. A apăsat pe "X" înainte să-și dea seama ce se întâmplă. Cine se află sub costumele care i-au enervat pe jurați > http://bit.ly/2XZf6sR"Ne-au dat 3 de X, vreau să ne răzbunăm!"

Gepostet von Romanii au talent am Freitag, 15. März 2019

Clubul sportiv Ronin Dojo, Bane, Nicolae Avram ”Nini”, Christian Spiridon – Tarky, Denis Lupan, Adam Jenei, Duo Costache, Adriana Geamănu, Maria Ene, Brian Petermann, Lucian Răducanu, Ines Ștefănescu și Axel Jehrlander, Adrian Dumitru și Olga Biserova au încântat jurații, i-au impresionat cu aptitudinile lor și cu abilitatea de a face show și au obținut 3 sau 4 DA.

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție plină de momente extraordinare!

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.