????????????????????????????????????

Fostii concurenti „Exatlon” au trait la maximum, alaturi de copii, emotia evolutiei pe traseele organizate in sala de sport

 

Vladimir Draghia, Anca Surdu, Catalin Cazacu, Ana Georgescu, Adrian Blidaru, Stefan Floroaica si Cristi Geaman au ajuns in mijlocul elevilor de la Colegiul German Goethe, din Bucuresti, pentru „Ora de Exatlon”. Campania „Ora de Exatlon” este inspirata din show-ul fenomen care a redeschis copiilor bucuria de a se juca si de a face sport si isi propune sa duca mai departe spiritul acestuia: fairplay-ul si bucuria competitiei.

 Sala de sport a fost luata cu asalt de copiii care au avut ocazia sa isi intalneasca eroii, pe unii dintre cei care i-au inspirat si care i-au tinut cu sufletul la gura de-a lungul primului si celui de-al doilea sezon „Exatlon”.

Elevii au intrat pe traseele concepute de profesorul de educatie fizica si sport special pentru varsta si pregatirea lor, si le-au demonstrat fostilor concurenti de la „Exatlon” ca sunt si ei adevarati campioni. Au sarit peste obstacole, si-au testat echilibrul, indemanarea, au fost sustinuti de colegii lor si de fostii concurenti de la „Exatlon”, intr-o efuziune generala.

Fostii concurenti „Exatlon” au raspuns curiozitatilor celor mici, au oferit autografe, s-au fotografiat alaturi de ei si au trait la maximum, alaturi de acestia, bucuria competitiei.

„Ora de Exatlon” continua saptamanile urmatoare, in scolile din Bucuresti, chiar in salile de sport, in mijlocul copiilor, pentru a le cultiva acestora in continuare spiritul de campioni, si a le prilejui intalnirea cu cei care ii inspira sa devina tot mai buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.