Aseară, la România, te iubesc!, Paula Herlo a arătat adevărata imagine a sistemului medical de psihiatrie din țara noastră, realitatea sumbră a celor care sunt nevoiți să trăiască închiși în centre – bolnavi, rătăciți și abandonați. Un sistem învechit pe care autoritățile îl tratează cu nepăsare.

 

Ancheta ”Tratament fără scăpare” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Ediția România, te iubesc! de duminică a condus topul audiențelor și a înregistrat 5.2 puncte de rating și 17.4% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.4 puncte de rating și 11.5% share. La nivel național, peste 1.1 milioane de români au urmărit ediția din această săptămână.

 

Cosmin Savu continuă investigația despre investitorii români din Africa!

 

Săptămâna aceasta, echipa România, te iubesc! se întoarce în Africa, acolo unde Cosmin Savu continuă povestea investitorilor români controversați și a potențialului pe care l-am avea pe continentul negru. Într-un interviu în exclusivitate, unul dintre milionarii României vorbește despre afacerile pe care le are în Senegal, despre cum a ajuns acolo și care sunt planurile lui de viitor în afaceri cu petrol, aur și metale rare.

 

Edițiile România, te iubesc! sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.