Disney și-a anunțat planul pentru mai multe divizii de film. Numeroase producții au fost amânate, unele dintre ele au fost scoase din săli și puse pe Disney+, însă una dintre cele mai mari modificări a suferit Jungle Cruise – care a fost amânat pentru un an întreg, până pe 30 iulie 2021.

Aceasta este, în fapt, cea de-a doua amânare majoră pentru film. Inițial, Jungle Cruise era programat pentru premieră în octombrie 2019.

 

Dwayne Johnson a explicat de ce filmul a suferit o amânare atât de mare. „Am avut o serie de discuții extraordinare între noi înșine, cu Seven Bucks, cu conducerea Disney pentru a ne asigura că parcurile tematice Disney sunt funcționale, că liniile Disney Cruise sunt în funcțiune … însă cel mai important este ca fiecare spectator să aibă o stare de încredere, nu numai aici în Statele Unite dar și în lumea întreagă. Această încredere ne va permite să îi trimitem pe copii înapoi la școală, să ne întoarcem la lucru. Angajații Disney, echipele Disney să lucreze din nou și să transmită aceeași veselie și fericire”, a spus Dwayne Johnson, citat de Cinemablend.

surse: collider.com, cinemagia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.