În această seară, de la 21:30, Florin Pastramă se confruntă cu o dilemă: iubește două femei în același timp, dar nu știe pe care să o aleagă. Brigitte este cea care are grijă de el și împart același pat, dar inima lui bate și pentru Otniela. Cu toate acestea, Pastramă o duce pe Brigitte la biserică și îi jură credință. Concurenții rămân muți de uimire când cei doi se întorc și fac un anunț important.

Tot astăzi urmează un duel foarte disputat. Cine pierde va pleca acasă. Trimisă din nou la duel, Ioana este campioana duelurilor din fermă, a reușit să-și elimine concurentele rând pe rând. Cu Moroșanu antrenor, va reuși din nou Ioana să câștige un nou duel?

Ferma – Un nou început!, lider absolut de audiență miercuri!

Ediția de miercuri, Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și national. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18-49 de ani, PRO TV a condus topul 8.1 puncte de rating și 23.9% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund care obținut 6.0 puncte de rating și 17.7% share. Peste 1.5 milioane de români au urmărit fiecare minut al ediției de ieri seară.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.