Schimb de mame” este unul dintre cele mai de succes reality-show-uri din Romania cu multe participante la activ care si-au dorit sa traiasca experienta acestui show si s-au inscris in competitie.

Duminica aceasta, la PrimaTV, de la ora 20.30, veti face cunostinta cu un cuplu din Craiova si unul din Deva. La Craiova, Mari si Costi sunt casatoriti de 7 ani si au impreuna doi baieti, pe Denis si pe micutul David. Locuiesc intr-o casa spatioasa si o construiesc pe a doua, la numai cativa pasi. Mama e casnica, asa ca se ocupa de tot ce inseama gospodarie, curte, animale, ingrijindu-se zi de zi de mancare, curatenie si educatia copiilor. Sotul ei e la munca de dimineata pana seara. La Deva, Alina a mai fost casatorita, avand-o din prima relatie pe Paula. Dupa divort, l-a cunoscut mai bine pe Daniel, cel care ii fusese vecin si amic de cand erau mici. El s-a indragostit iremediabil de Alina, cei doi hotarand sa aiba o familie a lor.

Cand are loc schimbul de mame, Mari se vede dintr-o data la Deva cu multe sarcini in minus fata de viata din Craiova. Cei de aici locuiesc intr-un apartament micut si usor de intretinut, dar pun mare pret pe intelegere si a petrece cat mai mult timp impreuna. Mari are ocazia sa il cunoasca mai bine pe Daniel si isi da seama ca tatal e foarte implicat in viata de familie. In acest timp, la Craiova, Alina, relaxata si voioasa din fire, are de aflat ca aici nu prea e timp de pierdut. Diminetile ii sunt ocupate, dupa amiezele la fel, iar serile stau sub auspiciul grijilor pentru copii. Costi se vede nevoit sa intervina in ceea are mama de facut si ajunge sa considere ca Alina nu se prea descurca.

Provocarea va fi maxima pentru ambele mame care vor trebui sa faca fata unui schimb de mame intr-un mod neasteptat. Aflati mai multe, duminica, la ”Schimb de mame”, la Prima Tv.

Doamnele care isi doresc sa traiasca experienta “Schimbului de mame” se pot inscrie la numerele de telefon 0727 224 974 si 021 311 70 94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficiala de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.