Celebrul chef David Rocco străbate India și cunoaște diversitatea ei gastronomică, în sezonul 2 al seriei „Dolce India cu David Rocco”, difuzate în premieră de TV Paprika, pe parcursul lunii mai. Combinând diverse ingrediente și învățând noi tehnici, Rocco își împărtășește experiențele din diverse orașe indiene, pe TV Paprika, sâmbăta și duminica, de la ora 11:00 și de la ora 19:00, în episoade de 30 de minute.

După ce am văzut cum a trăit și a gătit în serialul culinar „Dolce Vita”, David Rocco s-a îndreptat către est, călătorind spre India, unde descoperă feluri de mâncare tradiționale. Rocco petrece cel mai mult timp pe coasta de vest – în Calcutta, Kerala, Goa, Gujarat și Kashmir, pregătindu-se apoi să guste peștele cu muștar din Bengal.

În Jaipur, celebrul chef David Rocco gătește carne de oaie cu spaghetti bolognese. „Am început cu carne tocată de oaie, gătită cu garam masala și cu mirodenii, apoi am adăugat sos de tomate și l-am servit cu paste. Ce e mai bun din ambele culturi”, declară bucătarul.

Lângă Mumbai, Rocco descoperă o vie care produce vinuri italienești. Descoperirea îi inspiră o aventură culinară italo-indiană.

În Goa, Rocco participă la carnaval, pe măsură ce orașul sărbătorește ultimele zile înaintea postului. Omul de televiziune descoperă că Goa a fost o colonie portugheză și e fascinat de amestecul unic de culturi.

Apoi, într-un nou episod, David Rocco participă într-o expediție de pescuit crab, se întâlnește cu cheful indian Cyrus Todwala, explorează faimoasele căsuțe de pe plaja din Goa, se aventurează în Calamari, vizitează plantația Savoi și apoi gătește, mănâncă și petrece timp cu familia Shetye.

În episodul „Apele curgătoare din Kerala”, Rocco explorează viața din Kerala: caută scoici, face turul râului și gătește pentru oaspeții hotelului.

În Fort Kochi, David Rocco participă la o vânătoare de bunătăți și îl întâlnește pe Chef Ajeeth, de la faimosul Brunton Boatyard, pentru o experiență pe tema cărnii de vită la restaurantul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.