Lucian Mîndruță ia România la pas, de la sud la nord și de la vest la est, ajungând în cele mai mari orașe din țară, dar și în zone turistice preferate de români. Timp de două ore, cât durează emisiunea sa la Digi FM, realizatorul îi invită pe locuitorii acestor orașe sau destinații turistice să îi spună drept în față părerea lor despre orice subiect de actualitate.

De ce? Aflăm chiar de la Mîndruță care sunt motivele și care este planul. “Mă duc prin România să văd dacă mai e acolo. E același gest cu acela când, în aglomerație, îți duci mâna la portofel să vezi dacă nu ți l-a furat cineva. Romania, mai ești? Vin să verific!”, spune realizatorul, îndemnând publicul să-și ia inima în dinți și să vină la microfon pentru a arăta ce o preocupă.

Vorbește România cu Lucian Mîndruță la Digi FM, de luni până vineri, de la ora 16.00, ca de obicei… dar și direct, față în față, din Brașov, Bârlad, Iași, Bâlea Lac, Cluj-Napoca, Vama Veche, Vatra Dornei, Oradea, Jurilovca, Sibiu. Nu neapărat în ordinea asta. Zece zile și zece emisiuni din inima fiecărui oraș. Și vom afla cât de mult Vorbește România cu Lucian Mîndruță, la Digi FM.

Detalii pe https://www.digifm.ro/.

Ca să știi. Prezent pe piața media de aproape 5 ani, Digi FM este combinația ideală de știri și cea mai bună muzică. Alături de Pro FM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Chill FM, cele patru posturi fac parte din grupul Digi | RCS & RDS, care mai  deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.