Deejay Fly, cunoscut ca fiind dj-ul care mixează în costum, lansează piesa OK, alături de Tobi Ibitoye, artistul a cărui voce uimește de fiecare dată. Cu un vibe fresh, pozitiv și o poveste de dragoste plină de aventură, piesa și clipul reprezintă perfect zona urbană și spiritul libertății. Cei doi artiști sunt încântați de această colaborare și de tot ce a însemnat întregul proces de creație.

„L-am ascultat pe Tobi Ibitoye prin 2015, în finala Vocea României, și atunci am zis: trebuie să am un proiect muzical cu o asemenea voce! Am discutat și am creat împreună piesa <OK>. Filmările clipului au durat peste 12 ore, dar sperăm că am oferit  vibe-ul pozitiv cu care am plecat în gând de la început. Bineînțeles, de la filmări nu au lipsit momentele amuzante: conduceam o decapotabilă și, plecând de pe loc în grabă, era să-l pierdem din mașină pe Tobi! Piesa și clipul se încadrează perfect în categoria urbană, zonă în care se regăsește o întreagă generație. Mă bucur mult pentru colaborarea cu Tobi Ibitoye. Nu ar fi sunat atât de bine piesa <OK> cu nimeni altcineva și îmi doresc tare mult să ajungă la oameni, să le placă, să o simtă și să o cânte”, a declarat Deejay Fly.

„Crearea piesei <<OK>> a fost o experiență foarte amuzantă. Sunt foarte fericit și încântat că am reuși să lucrez cu Florin și cu toți cei care au contribuit la această piesă. Ne-am simțit foarte bine să lucrăm împreună și-mi doresc ca toți cei care vor asculta piesa să se simtă la fel cum ne-am simțit noi atunci când am compus-o și să se bucure la fel de mult de ea. Îi mulțumesc din suflet lui Florin că a ales să lucreze cu mine la acest proiect și că a avut încredere în mine. De asemenea, un mare mulțumesc label-ului meu, Uninvited Artists, pentru tot sprijinul oferit, și mii de mulțumiri Global Records, pentru că a făcut această piesă posibilă”, a declarat Tobi Ibitoye.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.