Așteptarea a luat sfârșit! De astăzi biletele pentru filmul „5 GANG: Un altfel de Crăciun” sunt disponibile fanilor în avans și pot fi rezervate și cumpărate atât online, cât și în cinematografele partenere.  

 

Filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Crăciun” este distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment și are premiera pe 27 decembrie.

 

După succesul înregistrat de fenomenul 5GANG atât în mediul online, cât și în aparițiile din întreaga țară, vloggerii trec acum la un alt nivel. Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” este debutul regizoral al lui Matei Dima, cunoscut publicului ca BRomania, cu un fir narativ scris alături de Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu, ce urmărește o poveste încărcată de umor a vloggerilor din perioada sărbătorilor de iarnă și surprinde prin ironie fină și scene comice, care țin publicul în suspans până la final. Comedia îmbrățișează elementul unei fantezii care îl diferențiază de proiectele desfășurate până acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin.

Selly trăiește o peripeție neașteptată creată de faima adusă de fenomenul 5GANG. Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin evidențiază influența vlogging-ului în societatea actuală, surprinsă în mai multe scene captivante.

Din distribuţie fac parte unii dintre cei mai urmăriți creatori de conținut din țară și actori cunoscuți, precum Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almășan, Irina Deaconescu și Mădălina Cazacu.

„5GANG: Un altfel de Crăciun“ va fi lansat în cinematografele din ţară pe 27 decembrie. 

 

Biletele sunt disponibile pentru cumpărare în avans la Cinema City și online pe www.cinemacity.ro.

O secvență din filmul de comedie „5GANG: Un Altfel De Crăciun” proiectată în premieră la cea mai urmărită petrecere din mediul online în România – The Party Global!

Evenimentul The Party Global, ajuns la cea de-a patra ediție, a devenit cea mai urmărită petrecere din mediul online din România și a adus pe scenă mai multe momente surpriză pregătite special pentru invitații prezenți.

Între concertele susținute de artiștii Global, pe scenă au urcat Matei Dima și Selly pentru a anunța premiera în cinematografe a filmului „5GANG: Un Altfel De Crăciun”, de pe 27 decembrie.

Selly, cel mai cunoscut vlogger din România, a fost felicitat de BRomania și aplaudat de public pentru munca din acest an, în special pentru dedicarea și implicarea în filmul „5GANG: Un Altfel De Crăciun”, unde apare în calitate de actor principal.

Starurile au urmărit alături de actorii din film trailerul „5GANG: Un Altfel De Crăciun”, iar surpriza serii a fost proiectarea în premieră a unei scene din film, care a reușit să amuze sutele de invitații prezenți.

De asemenea, invitații au putut urmări la The Party Global și trailer-ul filmului „Miami Bici”, al doilea film regizat de Matei Dima, care va ajunge în cinematografe în luna februarie.

Printre artiștii și creatorii de conținut prezenți la evenimentul The Party Global s-au numărat INNA, Antonia, Smiley, Selly, Carla’s Dreams, Alina Eremia, Irina Rimes, Laura Giurcanu, BroMania, Marius Moga, Adi Nartea și AMI.

Filmul 5GANG, un altfel de Crăciun este debutul regizoral al lui Matei Dima, cu un fir narativ scris alături de Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu, ce urmărește o poveste încărcată de umor a vloggerilor din perioada sărbătorilor de iarnă și surprinde prin ironie fină și scene comice, care țin publicul în suspans până la final.

Filmul de comedie „5 GANG, un altfel de Crăciun!” va avea premiera în cinematografele din ţară pe 27 decembrie și este distribuit de Vertical Entertainment.

Evenimentul The Party Global, sub conceptul Counting Stars, a adunat o mulțime de celebrități din industria muzicală și a însumat 26.589.112 de urmăritori pe Instagram. De peste 6 ori mai mulți followers decât numărul total de utilizatori din România ai aplicației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.