Pe 23 decembrie, aproape de Ajunul Crăciunului, craiovenii vor avea ocazia să vadă la Sala Sporturilor, de la ora 19:00, cel mai spectaculos musical produs vreodată în România: „MAMMA MIA!”

Cei care doresc să le facă o surpriză celor dragi și să petreacă o seară minunată împreună, pot beneficia de promoția primelor bilete cumpărate prin pachetele „Friends and Family Package”, cu o reducere specială de 20% până pe 15 noiembrie 2018. Biletele s-au pus în vânzare atât la Sala Sporturilor, cât și pe iabilet.ro.

Cea mai frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie va fi interpretată de  Loredana Groza, Bianca Purcărea, Anca Țurcașiu, Anca Sigartău, Aurelian Temișan, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Silviu Mircescu.

Musicalul MAMMA MIA! care a cucerit întreaga lume a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări. A fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music”, „The King and I” și până la „Damn yankees”, cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!”, în jurul lumii.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.

Biletele sunt disponibile la Sala Sporturilor din Craiova și pe iabilet.ro, iar toți cei care vor să afle mai multe detalii despre spectacol pot intra pe mammamiathemusical.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.