Articolul va fi actualizat cu noi informații pe măsură ce acestea vor apărea, din surse oficiale, confirmate și sigure. Verificați întotdeauna sursele și nu răspândiți știri false. TvAddicted Blog funcționează după o politică de zero toleranță la fake news.

Noul coronavirus schimbă nu doar stiluri de viață, ci produce și efecte nedorite asupra industriei media.

Producția pentru serialul Riverdale a fost întreruptă ca urmare a unui contact între un membru al staff-ului și o persoană depistată pozitiv cu COVID-19. Informația a fost confirmată de către Warner Bros. Television într-un comunicat, care mai precizează că persoana în cauză este evaluată medical. Sezonul al patrulea al serialului se filma în Vancouver la momentul contactului, iar echipa serialului colaborează îndeaproape cu autoritățile canadiene pentru a lua toate măsurile necesare protejării tuturor din staff și populației, printre care și suspendarea filmărilor și a producției.

Survivor amână filmările pentru sezonul cu numărul 41 al reality-show-ului. Mai exact, acesta urma să fie filmat în Insulele Mamanuca din Fiji începând cu data de 24 martie 2020, însă producătorul executiv și prezentatorul Jeff Probst a anunțat echipa că data de începere a producției va fi amânată pentru luna mai a acestui an, ceea ce înseamnă că și filmările pentru sezonul 42 va fi amânată, deoarece ar fi trebuit să înceapă pe 24 mai. Totuși, dacă nu vor exista alte amânări, nu va fi impactată în nicun fel difuzarea următoarelor două sezoane (41 în septembrie 2020 și 42 în februarie 2021). Măsura este una precaută, Fiji neconfirmând în prezent vreun caz de infectare cu noul coronavirus, însă show-ul este unul internațional, iar siguranța staff-ului și concurenților este prioritară, conform scrisorii pe care Probst a înaintat-o acestora. Pentru moment, CBS difuzează sezonul 40 al emisiunii, Winners at War, filmat integral în mai-iunie 2019. Filmările pentru noul sezon The Amazing Race au fost întrerupte din același motiv, după ce s-au filmat doar trei episoade. Nu se cunoaște cum va fi afectată difuzarea acestora în vara acestui an.

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu noul coronavirus în timpul filmărilor pentru filmul biografic ce relatează viața lui Elvis Presley. Filmul în regia lui Baz Luhrmann se filma în Australia, iar echipa de producție lucrează îndeaproape cu autoritățile pentru a limita efectele pe care ar putea să le aibă situația. Warner Bros. a emis un comunicat în care nu specifica numele persoanei infectate, însă Hanks a confirmat informația printr-o postare pe contul său de Instagram.

De asemenea, tot din cauza amenințării noului coronavirus, show-uri precum The Ellen DeGeneres Show, The View, Live With Kelly And Ryan și alte emisiuni similare nu se vor mai filma cu public live.

COVID-19 anulează și festivaluri de muzică, film și media: autoritățile din Austin, Texas au anunțat anularea festivalului SXSW 2020 (South by Southwest), în timp ce Asocțiația Software-ului de Divertisment a decis anularea celui mai mare festival de jocuri video, E3 2020. În cazul festivalului Coachella, organizatorii au ales amânarea acestora pentru luna octombrie 2020.

Surse: 12345678

Autor: tvaddictedblog.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.