Înainte de începerea noului sezon Te cunosc de undeva!, care va avea premiera sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, noii concurenți au fost asaltați cu întrebări indiscrete pentru o serie de interviuri care pot fi urmărite exclusiv pe platforma AntenaPlay. Interviurile se numesc Fast Forward și, pe repede înainte, concurenții au răspuns la o serie de întrebări.

Liviu Vârciu, Alexandru Anghel, Monica Anghel, Cezar Ouatu, Ada Palade, Sorana Mohamad, Bella Santiago, Diana Matei, Andrei Ștefanescu, Șerban Copoț, Cornel Palade și Grigore Gherman au acceptat provocarea Fast Forward lansată de platforma AntenaPlay. Interviurile pot fi urmãrite integral pe AntenaPlay.ro.

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, pe scenă vor urca patru perechi de artiști –  Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade – pe când ceilalți patru – Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman – vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Emisiunea este prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Platforma AntenaPlay oferă 9 canale LIVE, extra conținut nedifuzat la TV, fiind singurul loc în care se pot urmãri emisiunile integrale produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice device.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.