Vineri, pe 14 decembrie, de la ora 20.00, British Council aniversează 80 de ani în România în club Control cu un concert live al trupei Partizan urmat de muzică post-punk cu DJ-ul britanic David Hughes. Intrarea la eveniment este liberă.

 

Evenimentul marchează opt decenii de relații culturale între România și Marea Britanie în spiritul anilor ‘80, pornind de la influența stilului punk și a ramificațiilor sale în ambele țări. Punk-ul s-a născut în Marea Britanie, iar spiritul și atitudinea sa continuă să influențeze scena culturală.

 

Partizan este o formație românească de rock și post-punk fondată în București în 2001, formată din Artan – Adrian Pleşca (voce), Suedezu’ – Răzvan Moldovan (chitară), Andrei Bărbulescu (tobe) şi Augustin Nicolae (bass). Trupa va urca pe scenă în formula completă vineri, în Control.

 

Accesul la eveniment se va putea face începând cu ora 20.00, iar intrarea este liberă. Concertul Partizan va începe la 20.30, și va fi urmat de un DJ set de influență punk cu DJ-ul britanic David Hughes. Detalii complete despre eveniment sunt disponibile pe Facebook sau pe website-ul British Council.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.