Cu gândul la planurile de 1 mai de altădată, TIFF Unlimited propune un weekend de evadare prin film: relaxare cu scurtmetraje românești cu aer de vacanță și comedii multi-premiate. Comedy Weekend vine pe 2-3 mai cu o supradoză de umor, în filme imprevizibile, care au devenit un reper în cinematografia de gen și au fost hituri de box-office în țările de origine, Germania și Argentina: Toni Erdmann și Wild Tales. 

Filmele vor putea fi accesate gratuit doar la ora anunțată, de pe teritoriul României, după care vor rămâne disponibile pentru abonații unlimited.tiff.ro.

🎭În fiecare marți și joi, avem premiere de teatru & dans contemporan de la 20.00, disponibile oriunde în lume. Azi, 30 aprilie, vă invităm la 153 de secunde, spectacolul Ioanei Păun pornind de la cazul Colectiv. Biletul costă 30 de lei per vizionare, este valabil o lună și înseamnă un sprijin important pentru comunitatea artiștilor independenți. Urmează: Calul alb (5 mai) și În viitorul apropiat (7 mai), pentru care puteți cumpăra deja bilete.

Mai mult despre Play Unlimited: teatru nou la tine acasă.

Peste 120 de titluri cuprinde în prezent catalogul unlimited.tiff.ro. Pentru cei care-și doresc un abonament, perioada de free trial a fost extinsă la 14 zile.

Ne vedem la voi acasă!
#CaranTIFF 

Sâmbătă, 2 mai, 17.00
Scurtmetraje românești
O colecție de scurtmetraje românești premiate, perfecte pentru un weekend de 1 mai.

  • Extrasezon, r. Ioachim Stroe
  • Weekend, r. Tudor Pojoni
  • Hello Kitty, r. Millo Simulov
  • Morski Briz, r. Cecilia Ștefănescu
Sâmbătă, 2 mai, 21.00

Toni Erdmann

Regia: Maren Ade

Amuzant, tandru, revoltător, imprevizibil – Toni Erdmann merită o categorie doar a lui. Filmată în România și inclusă în Top 100 cele mai bune filme ale secolului 21 de BBC Culture, comedia spune povestea unui tată ajuns la pensie, pus mereu pe glume, care îi face o vizită surpriză fiicei sale, o femeie de carieră cât se poate de serioasă, cu o poziție importantă într-o corporație din București.
Film co-produs de Ada Solomon.
🏆 Nominalizat la Oscar și la Globurile de Aur – Cel mai bun film străin, 2017
🏆 Premiul FIPRESCI la Cannes, 2016

*Film recomandat de iQOS

Duminică, 3 mai, 21.00

Wild Tales

Regia: Damián Szifron

Umor negru și adrenalină în șase povești nebune despre răzbunare, reunite într-un film co-produs de Pedro Almodóvar. Sau „sălbatic în toate sensurile cuvântului” și „incredibil de amuzant”, cum îl descrie Rolling Stone. Furie la volan, un joc al destinului într-un avion, o nuntă explozivă – toate personajele ajung pe buza prăpastiei, spre incontestabila plăcere a pierderii controlului.
🏆 Nominalizat la Oscar – Cel mai bun film străin, 2015
🏆 Competiție Cannes 2014
Proiectat în deschiderea TIFF 2015.

*Film recomandat de iQOS

Recomandările lui Chirilov
Săptămâna asta, directorul artistic al TIFF îți propune și mai multă comedie:
Perfetti Sconosciuti, regia Paolo Genovesi
*Cum ar fi să-ți lași prietenii și familia să vadă tot ce ai în telefon?🔥 #doityourself
La pazza gioia, regia Paolo Virzì
Despre oameni și melci, regia Tudor Giurgiu
Nou pe TIFF Unlimited
Holidays in the Sun/ Vacanțe la soare

Regia: Srdjan Dragojevic

O satiră plină de viață despre tertipuri inventate în țările post-comuniste pentru a face rost de bani. Mladen este un agent de vânzări fără scrupule, care vinde aceeași casă de vacanță mai multor proprietari. Când șeful lui află că soția l-a înșelat cu Mladen, îi pasează acestuia cel mai dificil client, un veteran al războiului din Bosnia.

Prezentat în Supernova, TIFF 2015.
*Disponibil pentru abonați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.