Pe 6 octombrie, Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani și și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit alături de prieteni, familie, artiști și oameni din media, cărora le-a făcut mai multe surprize.

Artista a susținut un mini concert împreună cu tatăl său, Pavel Stratan și au cântat împreună atât piese cunoscute din repertoriul artistului, dar și „Ghiță” și „Zunea Zunea”, hituri ce au consacrat-o pe Cleopatra. În plus, în cadrul evenimentului invitații au luat parte la momentul de lansare a aplicației CatMusic.AR și au testat primii aplicația interactivă ce permite utilizatorilor să facă poze sau să se filmeze în timp ce dansează cu prima hologramă disponibilă, HoloCleo. Aplicația CatMusic.AR poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play de pe dispozitivele cu Android şi din App Store pentru dispozitivele Apple.

Aniversarea a venit și cu o surpriză din partea lui Edward Sanda. Fiica lui Pavel Stratan a fost cerută de soție și a răspuns da din tot sufletul. Prezenți la ziua Cleopatrei au fost mai mulți colegi de breaslă, care au sărbătorit-o așa cum se cuvine și au fost alături de ea în aceste momente unice. Printre invitați s-au numărat Andreea Bălan, Andreea Antonescu, AMNA, Jorge, alături de care a lansat cel mai recent single, Robert Toma, băieții de la Noaptea Târziu, Randi, Dan Badea și soția sa.

În urmă cu aproape o săptămână, Cleopatra a lansat alături de Jorge „Dans Murdar”, un single despre iubire, trăire, acceptare și multă pasiune, compus și produs în studioul Famous Production. Piesa este însoțită de un videoclip fresh și senzual regizat de Roman Burlaca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.