Deși se plânge întruna ba că e răcit, ba că are o stare de „semileșin” și nu știe ce se întâmplă cu el, Cheloo și Delia nu cred că Mihai Bendeac e bolnav cu adevărat și-l acuză de ipohondrie. „Să te plângi că ești răcit e ca si cum te-ai plânge că ți-e lene să te scoli să te duci la muncă”, va spune Cheloo în cea de-a șasea ediție a emisiunii „iUmor”, ce va fi difuzată duminică, 9 aprilie, de la ora 20.30, la Antena 1. Mai mult, Cheloo e de părere că Mihai nu știe ce înseamnă să fii răcit cu adevărat. „Să ai nasul înfundat, să-ți curgă ochii, să fii răgusit, să-ți bubuie capul, să sară apa din tine și să nu poți să te ții pe picioare”, aceasta este în viziunea lui Cheloo despre un om răcit. „Lumea a uitat cum e răceala „originală”. Momentul ăla groznic din copilărie când se-nvârtea casa cu tine și se deschidea ușa încet și apărea o doamnă, cu o cutie de metal  în mână, care dădea cu degetul într-o seringă mare și-ți zicea să stai pe burtă, după care „zbang”. Restul sunt figuri”, conchide Cheloo care povestește din experiențele lui din copilărie. Cu toate acestea, Bendeac continuă să vorbească despre starea de rău care i-a dat de furcă și la teatru, când l-au trecut transpirații reci și a crezut că va face preinfarct. Mai mult, Bendeac spune că s-a temut că ar fi putut să cadă pe scenă și chiar să moară, iar pentru o clipă s-a gândit că nimic nu e mai frumos pentru un actor decât să moară pe scenă.

Cu toate că nu are niciun fel de simptom de răceală și, așa cum observă Delia, Bendeac nu strănută, nu tușește, nu face febră, actorul insistă să fie consultat de un medic. „Dacă au venit doctorii la Bendeac înseamnă că domnul Bendeac a simțit nevoia de afecțiune”, va remarca Cheloo, așa că le invită pe mama și bunica colegului său de jurizare să vină mai des pe platourile de filmare. „Are nevoie de sprijin, vă rog frumos să mai veniți pe la noi!” le va lansa Cheloo invitația.

În timp ce Bendeac se simte „răpus de boală”, pe scenă va urca o concurentă „din același film”, ipohondră și ea, care locuiește la Londra, unde își face doctoratul pe subiectul boli autoimune. „Culmea e că mie nu-mi plac mimozele. E prima mimoză care-mi place!”, va spune actorul despre doctorița ipohondră, chiar dacă o va considera foarte nesigură pe momentul prezentat. „Apreciez faptul că a știut să bage cuvintele potrivite în așa fel încât să păstreze metrica piesei”, se va arăta încântat Cheloo la momentul ei, în timp ce Delia va aprecia mult mai mult numărul de stand-up în limba engleză, decât pe cel în limba română.

Cu ce decizie îi va surprinde Bendeac pe colegii săi și care este gluma care îl face pe Cheloo să-și schimbe decizia, telespectatorii Antena 1 vor vedea duminică, 9 aprilie, de la ora 20.30, când se difuzează cea de-a șasea ediție a emisiunii „iUmor”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.