Luni, 7 octombrie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 1,7 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21:14. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție emoționantă și de un clasament al amuletelor în care chef Cătălin Scărlătescu și-a adăugat cel de-al patrulea avantaj. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat un record de audiență pe publicul comercial, de la lansarea sezonului 7.

În intervalul orar 19.59-23.30, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,5 puncte de rating și 25,8% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 7 puncte de rating și 21,3 % cota de piață. Acestea sunt cele mai mari cifre înregistrate pe publicul comercial de la lansarea sezonului 7 Chefi la cuțite. La orașe emisiunea de la Antena 1 a condus cu 7,2 puncte de rating și 17,4 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 5,6 puncte de rating și 13,5 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7,2 puncte de rating și 16,8 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 6,5 puncte de rating și 15,2 % cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audință și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00, pe publicul comercial și la orașe.

Luni seară, telespectatorii au avut parte de o ediție de suflet, la Chefi la cuțite, o ediție In Memoriam Răzvan Ciobanu. Celebrul designer român, ce s-a stins din viață la sfârșitul lunii aprilie, a acceptat la jumătatea lunii aprilie provocarea de a le face o surpriză juraților Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, fără să știe că preparatul său avea să fie apreciat de întreaga echipă. Ultima apariție a lui Răzvan într-o emisiune, momentele sale la bancul de lucru, dar și surpriza jurizării au emoționat o țară întreagă: ”Cuțitele astea, toate cele trei, au fost pe merit!, spunea atunci chef Scărlătescu.

Tot aseară, chefii au avut parte de o revedere emoționantă cu Răzvan Fodor, fost coleg și foarte bun prieten, ce a reușit să îi facă pe jurați să aibă o reacție savuroasă. Vedeta le-a pregătit o rețetă mexicană, dar mare le-a fost surprinderea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în momentul în care din spatele ușilor și-a făcut apariția un om drag, cu care au ținut legătura pe tot parcursul acestor ani: ”Când i-am cunoscut, Sorin era un tip foarte serios, Florin, la vremea aceea, era un puști foarte simpatic, iar Cătălin, inițial, mi s-a părut mai ursuz. Ei fac un trio perfect, nu i-aș vedea despărțiți, în găști diferite. Le stă bine și când se ceartă!”, a spus Răzvan Fodor.

Lupta pentru cea de-a noua amuletă a fost câștigată luni seară de chef Cătălin Scărlătescu, care a reușit să pună în fața juratului invitat un preparat cu totul și cu totul delicios, în ciuda faptului că a gătit cu scorțișoară- ingredient la care el este alergic. Astfel, chef Scărlătescu l-a egalat pe chef Bontea în clasament și a adjudecat un nou avantaj prețios, care îi va permite să schimbe un concurent din echipa sa, cu oricare altul din echipele adverse, excepție făcând cuțitele de aur.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 7 octombrie 2019

            În seara aceasta, de la 20:00, cea mai iubită emisiune culinară dă startul unei noi runde de jurizări, în ediţia cu numãrul 10 a acestui sezon, un sezon ce continuă să îi ia prin surpridere atât pe chefi, cât şi pe telespectatori. Aflaţi în cea mai savuroasã etapã a show-ului, aceea a audiţiilor pe nevãzute, cei trei chefi vor fi surprinşi nu doar de unii dintre cei mai talentaţi bucãtari, ci şi de personaje cu totul şi cu totul speciale.

Este şi cazul lui Irinel Columbeanu, care a venit la Chefi la cuţite cu un preparat pe bazã de crab, cu care şi-a propus sã îl înveseleascã pe chef Scãrlãtescu. “Îl cunosc pe domnul Scãrlãtescu, mi se pare destul de încruntat, nu am reuşit sã aflu de ce, dar sã te fereascã Dumnezeu sã intri în gura lui. Probabil cã fruntea i se va descreţi când va gusta din preparatul meu!”.

Convinşi cã este mai degrabã cineva pasionat de pescuit, ca chef Bontea, juraţii vor rãmâne fãrã cuvinte atunci când vor afla cine se aflã în spatele acelui preparat. “Nu mã aşteptam la asta!”, va mãrturisi chef Bontea. Deşi nu se aflã la prima experienţã în bucãtãrie, Irinel va mãrturisi cã a fost foarte emoţionat: “Când gãteşti pentru nişte bucãtari de profesie, e cu atât mai mare provocarea!”. Dacã va reuşi sau nu sã îi impresioneze pe cei trei chefi, rămâne de văzut diseară, de la 20:00, pe Antena 1- în cea mai nouă ediţie de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 Chefi la cuţite.

Tot atunci, cei trei maeștri ai gastronomiei își vor relua locurile la bancurile de lucru Chefi la cuțite pentru o nouă luptă de amuletă, de data aceasta una cu puteri speciale. „Astãzi vã bateţi pentru dreptul de a anula o amuletã câştigatã de unul dintre ceilalţi chefi!”, a fost mesajul Ginei, care le-a dat mari satisfacţii celor trei chefi. Ce vor afla aceştia imediat este faptul cã cel de-al zecelea avantaj al competiției vine cu o provocare destul de mare cu privire la ingredientele impuse, iar atmosfera din platou nu pare să prezică un ”război” fără scântei: „Azi ne batem pentru orice. Noi ne batem oricum, orice ar fi!”, va adãuga amuzat Chef Bontea. Cine va reuşi sã îşi adjudece aceastã amuletã, telespectatorii vor afla în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, în cel mai nou episod Chefi la cuţite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.