După numeroasele nominalizări de zilele astea de la premiile creative #Emmy, seara trecută cei de la #Hulu au anunțat distribuirea tinerei Mckenna Grace în #TheHandmaidsTale.
Cunoscută pentru numeroase roluri pe micul ecran – amintim Fuller House, Young Sheldon, The Haunting of Hill House, Once Upon a Time, Designated Surviver, în noul sezon THM, Grace o va interpreta pe doamna Keyes, soția adolescentă a unui comandor cu mult mai în vârstă. Inteligentă și pregătită pentru acest rol, conducându-și gospodăria cu o mână fermă, personajul lui Mckenna este unul mai complex decât poate părea la prima vedere – chiar dacă este cele mai multe ori calmă, pioasă și evlavioasă, adolescența își spune cuvântul, doamna Keyes având la rândul său momente de rebeliune, unii spunând chiar de nebunie. Este clar că în subconștientul său se dă o luptă, astfel că este văzut de care parte se va poziționa până la finalul sezonului.
🎬 Cu filmările aflate în plină desfășurare înainte de carantină, producția sezonului 4 The Handmaid’s Tale s-a reluat în urmă cu două săptămâni în Toronto. Pentru moment nu există o dată atașată lansării noilor episoade. În cadrul acestui sezon, Elizabeth Moss își va face debutul regizoral cu episodul 4×03.
Autor: tvaddictedblog.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.