Aplicația “Cupa Cartoon” sărbătorește startul Cupei Mondiale la Fotbal Feminin, aducând o serie de personaje noi și mai multe oportunități de publicitate.

Aplicația a avut un mare succes în timpul Cupei Mondiale la Fotbal de anul trecut, cu 72 de milioane de meciuri încheiate și cu o durată medie de joc de peste 15 minute. Până în prezent, a acumulat 20,5 milioane de descărcări.

Această nouă actualizare va aduce noi personaje în cadrul echipelor, inclusiv Kelsey (“Craig și Dumbrava”) și Raven (“Haideți, tineri titani!”), care se alătură starurilor Blossom, Bubbles și Buttercup (“Fetițele Powerpuff”), Marceline și Prințesa Gumiță (“Să-nceapă aventura”) și Anais (“Uimitoarea lume a lui Gumball”). Există, de asemenea, un nou arbitru central.

În plus, apar și mai multe personaje care pot fi deblocate și, pentru prima dată, vor exista oportunități de publicitate și sponsorizare pe teren, precum și între partidele de fotbal.

Marc Goodchild, Head of Digital Content Strategy & Product, a spus: „Am fost încântați să vedem rata mare de engagement pentru „Cupa Cartoon” din timpul Cupei Mondiale din 2018. Cu aceste noi caracteristici și funcționalități, plus multe limbi și țări adăugate, așteptările noastre cresc și mai mult pentru Cupa Mondială la fotbal feminin din acest an.”

 

“Cupa Cartoon” va găzdui propriul Turneu Cartoon Network între 7 iunie și 31 iulie.

-final-

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia şi canalul animat numărul 1 în Statele Unite ale Americii, care oferă cel mai bun conţinut original pentru copii şi familii, având în portofoliu seriale ca: Ben 10, Craig şi dumbrava, Steven Univers, Fetiţele Powerpuff şi Aventurile Fraţilor Urşi.

Urmărit în 192 de ţări şi în peste 400 de milioane de gospodării, Cartoon Network inspiră noua generaţie de creatori şi inovatori, implicându-şi telespectatorii în universul său prin creativitate şi tehnologie.

Iniţiativa împotriva bullying-ului, “Cartoon Network Clubul Prieteniei” este o campanie premiată în lume şi reprezintă o sursă de inspiraţie pentru copiii şi părinţii care caută modalităţi de a primi ajutor pe tema bullying-ului.

WarnerMedia este o companie media şi de divertisment care creează şi distribuie conţinut premium şi recunoscut la nivel global, provenit de la oameni de media care lucrează pentru branduri ca: HBO, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC Entertainment, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies şi altele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.