UIMITORUL TUR AL ORAȘULUI ELMORE

Premiera: sâmbătă, 20 ianuarie, de la 10:00

Difuzare: sâmbătă, 20 ianuarie, de la 10:00

PROGRAM SPECIAL

Bun venit în Elmore! Acest oraș liniștit nu este chiar atât de liniștit precum pare, mai ales când Gumball atrage problemele ca un magnet. Dar, indiferent de ce i se întâmplă, tânărul acesta nu învață nimic din propriile greșeli…poate doar cum să facă unele și mai mari.

AVENTURILE FRAȚILOR URȘI

Premiera: luni, 8 ianuarie, de la 16:15

Difuzare: de luni până vineri, de la 16:15

EPISOADE NOI

Grizz, Panda și Ursul polar sunt trei urși care se străduiesc din răsputeri să se adapteze la lumea oamenilor! Se pot ei integra în societatea americană? Nu-i deloc sigur, dar e amuzant să-i vezi cum încearcă! Chiar dacă sunt un trio cam exotic, prietenia dintre Grizz, Panda și Ursul Polar este de nezdruncinat.

 

FORMIDABILELE MAGISĂBII

Premiera: luni, 22 ianuarie, de la 17:35

Difuzare: de luni până vineri, de la 17:35

EPISOADE NOI

Atunci când aventurile au nevoie de aventurieri, Vambre și Prohyas sunt cei mai potriviți. Amândoi mânuiesc magisăbii incredibile cu puteri excepționale.

Deși acțiunea și aventura înseamnă totul pentru Prohyas, el rămâne un neîndemânatic în mărime naturală. La polul opus, Vambre are impresia că e surioara mai disciplinată și mai serioasă, ceea ce nu e cazul. La fel ca Prohyas, și ei îi place să adune Magisăbii și e obsedată de cărțile cu Veronica Victorious.

BOOMERANG

BOOMERANG ȘI CEI MAI BUNI PRIETENI

Premiera: sâmbătă, 6 ianuarie, de la 16:30  

Difuzare: în fiecare zi, de la 16:30

PROGRAM SPECIAL

Boomerang sărbătorește Ziua Internațională a Îmbrăţişărilor cu un program special.Nimic nu este mai plăcut decât o îmbrățișare sinceră și, de aceea, Dorothy, Pat, Mr. Bean, Miss Moon și Scooby-Doo ne demonstrează din nou cât de importantă este magina prieteniei.

 

THE HAPPOS FAMILY

Premiera: luni, 22 ianuarie, de la 15:00

Difuzare: de luni până vineri, de la 15:00

EPISOADE NOI

Această familie de hipopotami locuiește într-un țarc dintr-un parc safari din Europa. Dimineața parcul este deschis vizitatorilor, care trec pe lângă hipopotami cu mașina, îi fotografiază cum se lăfăie în noroi, lenevesc lângă baltă sau moțăie la umbra unui copac. Dar când ultima mașină iese în viteză din parcul safari și porțile se închid pentru vizitatori, hipopotamii ies din noroi, se trezesc din toropeală și se costumează.

 

 

STĂ SĂ PLOUĂ CU CHIFTELE

Premiera: luni, 18 decembrie, de la 20:10  

Difuzare: de luni până vineri, de la 20:10

SPISOADE NOI

Flint dorește din suflet să ajungă ditamai inventatorul într-o lume dincolo de sardele… și poate ca, într-o bună zi, invențiile sale să schimbe lumea, în loc să-i explodeze în față. El e ajutat de Sam Sparks – noua fată din oraș, care vrea să se facă meteorolog.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.