Consilierii din CGMB au revocat hotărârea prin care Dan Ştefănel Marin a fost numit primar general interimar, precum şi cea prin care Cornel Pieptea a fost numit consilier care exercita funcţia de viceprimar. Urmează ca Prefectura să ia act de decizia CGMB şi, cel mai probabil mâine, Consiliul se va întruni din nou, ca să aleagă un nou primar general interimar.

Demiterea a fost votată de 37 de consilieri. 5 consilieri au votat împotrivă.

PNL argumentează decizia prin faptul că primarul nu a respectat acordul pentru bucureşteni, pe care şi l-a asumat, a întârziat nejustificat aprobarea bugetului RADET pe 2015 şi pentru că refuză să publice contractele de achiziţii publice.

Alte acuzații aduse primarului interimar de către PNL:

„Primăria condusă de primarul UNPR a rămas în continuare o instituţie netransparentă (…) au trecut aproape două luni de la preluarea mandatului şi bucureştenii nu au fost informaţi asupra stadiului principaleleor proiecte ale municipalităţii, asupra modului de cheltuire a banilor sau asupra măsurilor luate în rezolvarea problemelor.”

„nu a propus şi nu a luat nicio măsură concretă privind RATB; el refuză în continuare să reglementeze regimul gratuităţilor transportului public.”

Sursa: b365.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.