Bogdan Ioan, câștigătorul emisiunii „Vocea României” în 2018, în echipa lui Smiley, face ultimele pregătiri pentru cel mai mare concert al său de până acum: Michael Jackson Tribute Show, care va avea loc marți, 25 iunie, de la ora 21:00, la Fratelli Studios. Pe lângă momente spectaculoase de muzică, dans, coregrafii ample, band live, proiecții video, efecte speciale și un playlist de 18 piese din repertoriul lui Michael Jackson, căruia Bogdan îi aduce un omagiu chiar în ziua în care se împlinesc 10 ani de la moartea megastarului, artistul a mai pregătit o surpriză.

El va avea nu mai puțin de 19 invitați, colegii săi concurenți la „Vocea României” împreună cu care Bogdan va interpreta o piesă specială. Toți cei vor nu rata spectacolul Michael Jackson Tribute Show, pentru care se pot achiziționa biletele de pe iabilet.ro, îi vor asculta și pe Alina Statie, Andrei Voicu, Claudia Popină, Diana Strat, Feihong Pascu, Florian Popa, Joel Benson, Lina Sanden, Luiza Cobori, Mara Captaru, Maria Luisa Andrici, Maria Udrea, Mihai Meiroș, Mihai Turbatu, Mihnea Valceanu, Nicoleta Oancea, Oana Tabultoc, Silvia Vîrlan, Sorina Bică și pe Alina Dincă, vocal coach din echipa lui Smiley.

„M-am gândit că acest show este un motiv foarte bun și pentru o reuniune marca Vocea României. Mă bucur că prietenii și colegii mei de la Vocea au acceptat invitația mea de a lua parte la acest spectacol, pentru care am muncit foarte mult. Nu aș vrea să dau mai multe detalii legate de momentul în sine deoarece vreau să rămână o surpriză, dar vă pot spune că va fi cel mai frumos moment al serii și cel mai emoționant. Va fi cireașa de pe tort J”, spune Bogdan care, în aceste zile, face repetițiile finale inclusiv cu o echipă de șase dansatori. Împreună cu aceștia, el va recrea cele mai importante coregrafii care au impresionat generații întregi de fani Michael Jackson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.