Bibanul este o sursa importanta de magneziu si vitamina B6 iar gatit la aburi ajuta sa pastram proprietatile nutritive ale acestuia. Pe langa acesta, legumele si fructele sporesc gustul delicat. Tocmai de aceea am incercat o noua combinatie, poate suna un pic cam ciudat dar pe mine m-a cucerit gustul.

Ingrediente:

  • File de biban 200g
  • Vin alb 50ml
  • Usturoi 10g
  • Rosii cherry 50g
  • Porumb dulce 20g
  • Ardei kapia 20g
  • Compot mix de fructe 50g
  • Ananas conserva 70g
  • Capere 5g
  • Ceapa rosie 5g optional
  • Cartofi 100g
  • Morcovi 100g
  • Unt 20g
  • Lamaie 1 bucata

Preparare:

Fileul de biban il condimentam cu sare, piper, usturoi si vin alb. Apoi gatim la aburi 15 minute. Rosiile cherry le taiem in patru, ceapa rosie si ardeiul capia le taiem julien, apoi amestecam cu compotul de fructe, caperele tocate si putina zeama de lamaie dupa gust. Cartofii si morcovii ii taiem bete de aceeasi dimensiune, ii fierbem iar apoi ii tragem in unt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.