Ediția de luni seară a adus un nou record de audiență pentru emisiunea Chefi la cuțite: show-ul a înregistrat cea mai bună audiență la nivelul publicului comercial, de la lansarea sezonului 7.

27,6 procente din cota de piață și 9,2 puncte de rating a obținut în medie, pe publicul comercial, emisiunea de la Antena 1, care a fost urmată, pe locul secund, de Pro Tv, cu 6.9 puncte de rating și 20,7% cota de piață. În intervalul orar în care a fost difuzată, 19.59-23.42, emisiunea Chefi la cuțite a fost alegerea celor mai mulți români, astfel că show-ul a fost lider de piață pe toate categoriile de public. La orașe, Antena 1 a condus cu o medie de 7,8 puncte de rating și 19,3 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6 puncte de rating și 14,8 % cota de piață. Iar la nivelul întregii populații a țării Chefi la cuțite a fost lider cu o medie de 7,3 puncte de rating și 17,8 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6,2 puncte de rating și 15,1% cota de piață. În minutul de maximă audiență de la 21.49, cel mai iubit show culinar era urmărit de aproape 2.000.000 de telespectatori, la nivel național.

Luni, 21 octombrie, Antena 1 a fost lider în Prime time (19:00-23:00) pe publicul comercial și la orașe.

Rețeta perfecta a ediției cu numărul 13 Chefi la cuțite a inclus bucătari cu experiență, copii talentați ce i-au impresionat pe chefi, vedete care au făcut spectacol, momente savuroase în platou, dar și o luptă a amuletelor foarte strânsă. Aseară, în urma războiului culinar pentru avantaje, chef Sorin Bontea a reușit să își adjudece a șasea amuletă, trecând astfel în topul clasamentului. Juratul a câștigat un mare atu, și anume, va putea ca în Battle-ul cu numărul 4 să îl aibă în echipă pe chef Iosif Ștefănescu, ce va putea să gătească, să deguste și să participe în proba de gătit.

Sezonul 7 continuă diseară cu o nouă rundă de jurizări pe nevăzute, de la 20:00, pe Antena 1.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 21 octombrie 2019

Preparat de 10.000 de Lire, servit la Wimbledon,

jurizat la Chefi la cuțite

Cea mai scumpă farfurie din jurizările pe nevăzute ale sezonului 7 va ajunge pe masa chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în această seară, de la 20:00, pe Antena 1. Un bucătar care a lucrat ca chef la Wimbledon vine în platoul celui mai iubit show culinar pentru a impresiona cu un mix de fructe de mare, vândut în turneul de tenis și cu suma impresionantă de 10.000 de Lire sterline.

Valentin Lapa, din Brașov, are o poveste de viață ce pare desprinsă din filme. După ce a plecat din România și a lucrat în Japonia, Statele Unite ale Americii și Spania, s-a stabilit în Anglia, acolo unde a gătit pentru artiști precum Beyonce, Rihanna, sau Daniel Radcliffe: ”Am avut șansa să lucrez în 150-200 de bucătării pe an, mereu le schimb, văd alți oameni, alte vedete. M-am apropiat și de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, am lucrat în bucătăria sa la cursele de cai Royal Ascot, și am ajuns să gătesc și umăr la umăr cu bucătarul formației Metallica. Aceste experiențe nu se mai repetă în viață”.

Cu o experiență ce nu poate fi contestată, Valentin recunoaște că participarea lui în acest show se datorează soției, care de mai bine de 5 ani își dorește să îl vadă în această competiție: ”A fost dorința ei să ajung aici. Am ales acest preparat pentru că este o mâncare Dumnezeiască, nu am cum să nu impresionez cu ea! În bucătărie sunt deja la nivelul de inventator, îmi aștept brevetul!”, spune concurentul extrem de încrezător.

Te duci la Monaco, iei paharul de șampaniei și te uiți la vasul tău din debarcader, în timp ce mănânci un platou de fructe de mare”, va spune chef Florin Dumitrescu în timpul degustării, fără să bănuiască cine se află în spatele ușilor. Ce vor spune jurații despre preparat, dar și câte cuțite va obține un dish de 10.000 de Lire sterline, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, de la 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.