„Beautiful Lies” vorbește despre amintirile care devin apăsătoare, vraja iubirii și obsesii. Devine din ce în ce mai greu să rupi vraja care învăluie melodia. E ca un vis din care nu e clar dacă personajul vrea să se trezească sau nu.

Până la urmă, totul se încadrează într-un pattern: poveștile, minciunile și amintirile unei iubiri pe cale să se încheie, iar melodia scoate în evidență procesele prin care mintea încearcă să elibereze de trecut.

 

 

Asher (Așer Stanciu) s-a născut la Brașov în 1988. A fost dintotdeauna pasionat de muzică, a început cursurile de pian la 7 ani la Școala de Muzică din Brașov – unde a și compus propriile creații muzicale. În ultimii ani, a făcut muzică și a lucrat ca DJ în mai multe cluburi din Predeal, Brașov, București. Anul 2011 a reprezentat o evoluție majoră în cariera lui Asher – e reușit să își facă un nume atât în industria muzicală românească cât și peste hotare. A colaborat cu mai mulți artiști, printre care George Hora, Kameloa, Raluka, Liviu Hodor, Mihai Trăistariu, Radio Killer, Nick Kamarera și mulți alții. Aparițiile lui sunt extrem de energice, iar remixurile lui au fost lăudate și apreciate de posturile de radio locale și internaționale.

În prezent, Asher are în portofoliu atât creații personale, cât și remixuri de succes și produce muzică pentru artiști români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.